B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Bράβευση των αθλητών του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ

Δελτίο τύπου

antres

 

 

 

 

 

 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στο κατάστημα ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ιδιοκτήτες διοργάνωθηκε η κοπή πίτας και η βράβευση των αθλητών του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ. Με πολύ κόσμο, τους αθλητές, τους προπονητές και την παρουσία του Δημάρχου Σκουλάκη Μανώλη, των αντιδημάρχων, Λιονάκη Μανούσου και Λειψάκη Δημήτρη, του υπεύθυνου για τα αθλητικά του δήμου Βλαζάκη Νίκου και του αντιπεριφερειάρχη Βουλγαράκη Απόστολου έκοψε την πίτα ο ποδηλατικός όμιλος ΤΑΛΩΣ και παράλληλα βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές για την συνεισφορά τους στην πολύ μεγάλη επιτυχία του συλλόγου ο οποίος για 2η συνεχόμενη χρονιά και 5η φορά στην ιστορία του τερμάτισε 1ος στην γενική βαθμολογία των σωματείων. Να σημειωθεί ότι στα 22 χρόνια ζωής που έχει ο χανιώτικός σύλλογος τις 16 είναι στα 3 κορυφαία σωματεία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ομάδας Κοπανάκη Ιωάννη ο οποίος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους και ευχαρίστησε αθλητές, γονείς και χορηγούς για την πολύ καλή πορεία που διαγράφει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ και κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε για τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες του συλλόγου οι οποίες αναδεικνύουν την πόλη μας σε πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα.

Ο κ. Βουλγαράκης εξύμνησε το έργο των ανθρώπων του συλλόγου και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν ομάδες όπως τον ΤΑΛΩ για την προβολή του νομού.

Στο πολύ σημαντικό έργο που συντελείτε από το Δ.Σ, τους προπονητές, αθλητές αναφέρθηκαν οι κ. Λειψάκης, Βλαζάκης και Λιονάκης.

Μετά την βράβευση των αθλητών ακολούθησε κέρασμα και ποτό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τα φλουριά τα κέρδισαν ο Μπερτσουλάκης Περικλής και ο Λιβανός Κώστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.