B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Kορυφαίος σύλλογος ο Τάλως για ακόμη μία χρονιά

Δελτίο Τύπου
 

Kορυφαίος σύλλογος ο Τάλως για ακόμη μία χρονιά

 

 

 

 

 

 

 

 

Aπό την κορυφή αποχαιρετάει ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES το 2012. Μετά από 14 έτη συνεχής παρουσίας στα 3 κορυφαία σωματεία της Ελλάδας, το 13ο κάθε άλλο παρά άτυχο ήταν αφού μετά από 5 χρόνια κατατάχθηκε και πάλι 1ος όπως είχε επαναληφθεί το 2002, 2004, το 2005 και το 2011. Το πιο σπουδαίο είναι ή σταθερότητα του συλλόγου στα τρία πρώτα σωματεία της Ελλάδας για 14η χρονιά κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την πολύ σημαντική και συστηματική δουλεία που γίνεται από όλους όσους απαρτίζουν τον σύλλογο. Παρουσία που ανάλογη δεν θυμόμαστε να έχει κάνει άλλο σωματείο σε οποιοδήποτε άθλημα και δη επαρχιακό.

Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων 42 συνολικά, στα πανελλήνια πρωταθλήματα ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι και αυτό δικαιολογεί και την μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον 2ο σύλλογο στην συνολική βαθμολογία των σωματείων.

Κοπανάκης Ιωάννης: <<Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την πολύ μεγάλη επιτυχία που μας χάρισαν για 2η συνεχόμενη χρονιά. Η πολύ μεγάλη αυτή διάκριση του συλλόγου αλλά και οι ατομικές διακρίσεις των παιδιών μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον και μας αυξάνουν τις ευθύνες για το νέο έτος. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα τους και να τους υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο. Εκ μέρους του Δ.Σ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρυσό χορηγό της ομάδας την ANEK-LINES της οποίας η συνεισφορά της είναι τεραστίας σημασίας και τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Βέβαια αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια ίναι και οι άλλοι χορηγοί του συλλόγου που υποστηρίζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο :

IDEAL bikes

Μικρό Καφενείο,

Ποδηλατοδρόμιο ποδήλατα ,ανταλλακτικά,

Μinoa palace,

Σκαλιδάκης Μαχαίρια

IMAGE επιγραφές,

Χαιρετάκης λιπαντικά,

ΦΟΙΝΙΚΑΣ καφε Παλαιόχωρα

ΑΚΤΙΝΑ ασφάλειες

Γύπας τυροκομικά προϊόντα

Μαρκάκης Α φωτογραφίες

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Κανδάνου – Παλαιοχώρας και τον Δήμο Αποκορώνου για την άψογη συνδιοργάνωση των αγώνων και όλους τους εθελοντές οι οποίοι βοηθάνε σε κάθε διοργάνωση αφιλοκερδώς για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων>>.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΕΝΤΑΚΗΣ

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για τη δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά στη γενική βαθμολογία, κάτι που αποκτά μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι είμαστε επαρχιακό σωματείο, αλλά και από το ότι μας χωρίζει θάλασσα από την άλλη Ελλάδα, άρα χρειάζονται πολλές και δαπανηρές μετακινήσεις. Η νέα επιτυχία μας οφείλεται στη σκληρή δουλειά όλων των παιδιών, τα οποία αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες στην προπόνηση και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ομως σημαντικό μερίδιο έχουν και οι χορηγοί μας, αφού η οικονομική κρίση δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο, αλλά ευτυχώς ο Τάλως, με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ, τη χορηγία για πρώτη φορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και όλων των άλλων χορηγών του, μπόρεσε ν? αντεπεξέλθει. Είναι βέβαιο ότι χωρίς τη δική τους συνδρομή δεν θα ήταν εφικτό να κάνουμε όλα τα ταξίδια για πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα και θέλω να τους ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, όπως και τους γονείς των αθλητών και αθλητριών του Τάλω, που για μια ακόμη χρονιά ήταν κοντά μας, αλλά και το συμβούλιο του Συλλόγου.
Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά στην κορυφή, η οποία θεωρώ ότι οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτουμε πολλά και αξιόλογα παιδιά σε όλα τ? αγωνίσματα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Πάντως πρέπει να πω ότι δεν είναι αυτοσκοπός η 1η θέση, η οποία ναι μεν με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση και δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας, αλλά πάρα πολύ μ? ευχαριστεί και το γεγονός ότι δικά μας παιδιά ´τραβούν το ενδιαφέρον´ συλλόγων του εξωτερικού και νοιώθω πολύ χαρούμενος που τη νέα σεζόν τρεις ποδηλάτες μας θα τρέχουν και με γαλλική ομάδα.
Από τους αγώνες του 2012 ξεχωρίζω την πρωτιά μας στο πανελλήνιο δρόμου ανδρών, όπου με άριστη τακτική και βάζοντας όλα τα παιδιά πάνω από το άτομο το σύνολο, δηλαδή την ομάδα, τελικός νικητής αναδείχθηκε ο Δρακάκης.
Οσο για τη νέα σεζόν, στόχος είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Τα πράγματα, από κάθε άποψη, δεν θα είναι καθόλου εύκολα, όμως είμαι σίγουρος ότι πάλι θα προσπαθήσουμε για νέες διακρίσεις και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.
Εύχομαι σε όλους καλή Πρωτοχρονιά, πάνω απ? όλα υγεία και καλή δύναμη για ν? αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν μέσα στο 2013».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.