B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

24/03 – 2o Κιλκίς road cup 2013

ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει το ‘’2o Kilkis Road cup 2012’’ , την Κυριακή 24 Μαρτίου με ώρα εκκίνησης 11.00 .Για κατηγορίες ΟPEN και με Δελτίο

ΑΡΘΡΟ 2: Ο ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς ποδηλασίας και με τον παρακάτω κανονισμό.

ΑΡΘΡΟ 3: Κάθε ποδηλάτης έχει δικαίωμα συμμετοχής εφόσον είναι άνω των 18 για την κατηγορία open και εφόσον έχει δελτίο για τις επίσημες κατηγορίες (Παίδων , Εφήβων , Ανδρών , Κορασίδων , Νεανίδων , Γυναικών).

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν δήλωση συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή στο FAX 2310706130 ή στο email info@podilatis.gr το αργότερο μέχρι 20 Μαρτίου 2013.Υπάρχει πλαφόν συμμετοχών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία του ποδηλάτη ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας.. Οποιοδήποτε άτομο, που δεν δηλώσει συμμετοχή δεν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος.

ΑΡΘΡΟ 4: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 5: Διαδρομή του αγώνα : Δημαρχείο Κιλκίς , Ξυλοκερατιά , Γύρος Πικρολίμνης , Γαλλικός , Μάνδρες ,Φανάρι , Ποταμιά ,Τερματισμός Δημαρχείο Κιλκίς δείτε εδώ τον Χάρτη του αγώνα

ΑΡΘΡΟ 6: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.

3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.

4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
ΑΡΘΡΟ 8: Έπαθλα Βραβεύσεις

1ος Νικητής κάθε Αγώνα Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος » Αργυρό » »

3ος » Χάλκινο » »

1ος Κυπέλλου Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος » Αργυρό » »

3ος » Χάλκινο » »
ΑΡΘΡΟ 9 : Ειδικές Βραβεύσεις

Στους Νικητές των αγώνων θα δοθούν έπαθλα από χορηγούς (θα ανακοινωθούν άμεσα) .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.