B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μεγάλη συμμετοχή στο VFT – Τα αποτελέσματα

Virgin Forest Trail 2012

Μεγάλη συμμετοχή στο VFT - Τα αποτελέσματαΈνας από τους πιο όμορφους αγώνες ορεινού τρεξίματος διεξήχθεί Παρανέστι στο Νομό Δράμας.  Στο φετινό  Virgin Forest Trail, σε σύνολο τριών αγώνων, συμμετείχαν 500 αθλητές από τους οποίους τερμάτισαν 408!

Στο Virgin forest ultra trail νικητής αναδείχτηκε  ο Νίκος Καλοφύρης ενώ στο Paranesti Path στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Απόστολος Χρυσαφέλης.Στο  Nestos Trail  που είναι ένας αγώνας δρόμου 9.357 και απευθύνεται σε δρομείς με μικρή ή καθόλου εμπειρία σε αγώνες δρόμου την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ιωσιφήδης Β.

Σε μια ιδιαίτερη κατηγορία αγωνίστηκαν για δεύτερη χρονιά παιδιά με ειδικές ικανότητες στον αγώνα’’ Special v.f.t ‘’, που είναι και ο τελευταίος της διοργάνωσης.Τα παιδιά μέσα από αυτό τον αγώνα έχουν την δυνατότητα να μας εμπνεύσουν το σεβασμό στη διαφορετικότητα τους , να αναπτύξουν του συναίσθημα της αυτοεκτίμησης τους, να υπερασπιστούν τις ξεχωριστές τους ικανότητες και να βιώσουν τον σκοπό των δράσεων του v.f.t. 9:00 και 9:15 αντίστοιχα ξεκίνησαν οι μικροί αγώνες ‘’άλκιμοι παίδες’’ για παιδιά από 10 έως 14 χρονών και 14 έως 17.τα παιδιά με πολύ όρεξη συμμετείχαν και ήταν όλα χαρούμενα με τον τερματισμό τους…

Αναλυτικά Αποτελέσματα:

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/10/VFT.doc

Πηγή: https://www.paranestivft.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.