B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τρία μετάλλια ο ΤΑΛΩΣ στο Όμνιουμ

Δελτίο τύπου

3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΤΑΛΩΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ ΟΜΝΙΟΥΜ

ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟ,  ΧΑΤΖΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟ,  ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΧΑΛΚΙΝΟ

Τρία μετάλλια ο ΤΑΛΩΣ στο Όμνιουμ

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σαββατοκύριακο στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, γυναικών, εφήβων και ημερίδα παίδων. Οι αθλητές του ΤΑΛΟΥ έκανα υπερήφανους τους υποστηρικτές τους και χορηγούς του συλλόγου ΑΝΕΚ  και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και με πολύ καλή εμφάνιση οι άνδρες και οι γυναίκες κατέκτησαν την 3 μετάλλια σε γυναίκες και άνδρες.

Τρία μετάλλια ο ΤΑΛΩΣ στο Όμνιουμ

 

 

 

 

 

 

Στους άνδρες ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης με μόλις 2 μέρες στην Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση πίσω από τους Ταμουρίδη και Βολικάκη. Ο Δρακάκης κατετάγη 8ος με μεγάλη συνεισφορά στην επιτυχία του Πολυχρόνη.

Τρία μετάλλια ο ΤΑΛΩΣ στο Όμνιουμ

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις γυναίκες η Χατζάκη Γιολάντα και η Πρίντεζη Χριστίνα κατέτάγησαν 2η και 3η αντίστοιχα. Στους έφηβους ο Κοπανάκης Δημήτρης ήταν 7ος και ο Κακαβελάκης  Ιωάννης 8ος.  Στους παίδες ο Πανηγυράκης Ιωάννης και ο Καλιβρετάκης Δημήτρης 11ος.  Συνοδοί της αποστολής ήταν ο προπονητής της ομάδας Μαρεντάκης Π και ο έφορος Πανηγυράκης Νεκτάριος . Επόμενη αποστολή η ημερίδα πίστας παμπαίδων και μινι το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.