B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

«Antique Xpert» : Ένα event με πρωταγωνιστές ποδήλατα αντίκες!

«Antique Xpert» : Ένα event με πρωταγωνιστές ποδήλατα αντίκες!Το mtbxpert.gr καινοτομεί για άλλη μία φορά και σας παρουσιάζει το “ Antique Xpert ” ένα event για ποδήλατα από άλλες εποχές… Το event θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 27 Οκτώβρη στο Bike Expert στον Γέρακα.

Καλεσμένοι όλοι όσοι έχουν ποδήλατα που μπορούν να χαρακτηριστούν αντίκες αλλά και όσοι θέλουν απολαύσουν  από κοντά ένα μοναδικό θέαμα. Οι αγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν ποδήλατα κατασκευής από το 1990 και πριν.

Το event περιλαμβάνει αγώνα – παιχνίδι με τα ποδήλατα αντίκες αλλά και διαγωνισμό όπου θα αναδειχτούν τα κορυφαία και πιο καλά διατηρημένα ποδήλατα αντίκες!

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για κάποιον αγώνα ταχύτητας αλλά περισσότερο για μία σειρά από δοκιμασίες – προκλήσεις και μικρές ασκήσεις δεξιοτεχνίας. Θα υπάρχει ένα σημείο εκκίνησης και κάποια χιλιόμετρα που θα πρέπει να καλυφθούν μέσα σε μία προκαθορισμένη διαδρομή με τρεις ειδικές μικρότερες διαδρομές μέσα σε αυτή αλλά και γρίφοι σχετικοί που θα πρέπει να λυθούν από τους αγωνιζόμενους ώστε να αναδειχτούν ο τρεις πρώτοι που θα αποδώσουν καλύτερα στο σύνολο των δοκιμασιών.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι στόχος είναι να αναδειχτεί το καλύτερο ποδήλατο αντίκα. Η κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου θα ψηφίσει και θα αναδείξει τα τρία κορυφαία ποδήλατα της διοργάνωσης. Κάποια από τα  κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη θα είναι η χρονολογία και  η συντήρηση του ποδηλάτου.

Στο “AntiqueXpert” μπορούν να λάβουν μέρος ποδήλατα ηλικίας 22+ (από το 1990 και πριν) . Αν έχετε ωστόσο κάποιο ποδήλατο που θεωρείται ότι πλέον είναι αντίκα και δεν ξέρετε τη χρονολογία του επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέρα από το αγωνιστικό και διαγωνιστικό μέρος θα υπάρχουν πολλά άλλα happenings και ποδηλατικές εκπλήξεις που θα διασκεδάσουν όσους παρευρεθούν!

Οι συμμετέχοντες στο “Antique Xpert” θα αποκτούν με τη συμμετοχή τους στο event ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα καθώς και δίπλωμα συμμετοχής. Δύο συμβολικά δώρα από τη διοργάνωση του Antique Xpert που θα μοιραστούν σε όσους λάβουν μέρος!


Ένα ξεχωριστό ποδηλατικό events σας περιμένει !

* Για οποιαδήποτε απορία – ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mtbxpert.gr

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.