B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Krousia open Cup 2012 την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου – Ποντοκερασιά (Κιλκίς)

Krousia open Cup 2012 την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου - Ποντοκερασιά (Κιλκίς)Στην πανέμορφη Ποντοκερασιά ,σε ένα πανέμορφο δάσος βελανιδιάς, στα 800μ., στην οροσειρά των Κρουσίων, όπου βρίσκονται και οι πηγές του ποταμού Εχέδωρου (Γαλλικού) με επίκεντρο το ξενοδοχείο Κρούσια θα διεξαχθεί το krousia open Cup 2012 την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου .Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί με τους αθλητές των κατηγοριών με Δελτία στις κατηγορίες Παίδων , εφήβων καθώς και τους αθλητές της κατηγορίας Οpen να αγωνίζονται με κοινή εκκίνηση σε έναν αγώνα με κυκλική διαδρομή 29 χιλιομέτρων . Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες για αθλητές μικρών κατηγοριών (παίδων , παμπαίδων και Μίνι ).Οι αθλητές στις επίσημες κατηγορίες αγωνίζονται χωρίς κόστος συμμετοχής , ενώ το κόστος συμμετοχής για τις κατηγορίες open είναι 5€ .Παράλληλα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος στις 5 το απόγευμα με ελεύθερη συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες που θέλουν να διανυκτερεύσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ξενοδοχείο Κρούσια https://www.kroussia-hotel.gr/ . Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο ΑΙΑΣ Κιλκίς , ο Ορειβατικός σύλλογος Κιλκίς , ο Πολιτιστικός σύλλογος Ποντοκερασιάς και το Ξενοδοχείο Κρούσια , ενώ την οργανωτική υποστήριξη έχει αναλάβει Ο Ποδηλάτης.

Προκήρυξη
ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης με τη συνεργασία του ΑΙΑΣ Κιλκίς ,τον Ορειβατικό σύλλογο Κιλκίς , τον Πολιτιστικό σύλλογος Ποντοκερασιάς και το Ξενοδοχείο Κρούσια διοργανώνουν τον Krousia mountain bike cup 2012 κατηγορίας Οpen από 18 ετών και άνω και αθλητών με Δελτία για τις κατηγορίες Εφήβων , Παίδων ,Παμπαίδων και Μίνι .Ημερομηνία Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα εκκίνησης 11.00Oιι αγώνες είναι σε κυκλική διαδρομή .H κατηγορία open θα αγωνιστεί σε μια διαδρομή 29 χιλιομέτρων (2 στροφές χ 14,500μέτρα) , η κατηγορίας Παίδων και Παμπαίδων 1 στροφή (14,500 μέτρα) ενώ οι μικρή κατηγορία θα τρέξει ένα αγώνα σε μικρότερη κυκλική διαδρομή 4 χιλιομέτρων

ΑΡΘΡΟ 2: Ο ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς ποδηλασίας και με τον παρακάτω κανονισμό.Τα συνολικά χιλιόμετρα και η διαδρομή αναλυτικά θα ανακοινωθούν άμεσα .

ΑΡΘΡΟ 3:

Στους αγώνες για τις κατηγορίες OPEN το παράβολο συμμετοχής είναι 5€ , ενώ για τις κατηγορίες με τους αθλητές για Δελτία η συμμετοχή είναι Δωρεάν

Στις κατηγορίες με Δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2012. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους.

Οι αθλητές της κατηγορίας Open καθώς και Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και και την Ηλικία στην κατηγορία open , ενώ στους αθλητές με Δελτία αριθμός Δελτίου και κατηγορία

ΑΡΘΡΟ 4: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 5: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.

3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα κράνος. .Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να δηλώνουν οι αθλητές στο info@podilatis.gr .

(από τη διοργάνωση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.