B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Eurobike 2012 – Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση ποδηλάτου …

Eurobike 2012 – Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση ποδηλάτου …Όλοι όσοι ανήκουν στον ποδηλατικό κόσμο ήταν εκεί … Η 21η διεθνής έκθεση ποδηλάτου και αξεσουάρ πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία, όπως κάθε χρόνο στο Friedrichschafen της Γερμανίας. Οι αριθμοί φανερώνουν την απήχηση που έχει το show: 43.000 επισκέπτες από 97 χώρες, 20.500 φίλοι του ποδηλάτου στη μέρα του κοινού, 899 αντιπρόσωποι τύπου από 42 χώρες και 366 παγκόσμιες πρεμιέρες σε ποδήλατα και αξεσουάρ! Παρά τον βροχερό καιρό που είχε σα συνέπεια την ακύρωση τον events και εκθέσεων στον εξωτερικό χώρο η Eurobike άφισε και πάλι το στίγμα της!

Eurobike 2012 – Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση ποδηλάτου …

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι καινοτομίες σε προϊόντα από κάθε πτυχή της ποδηλατικής ζωής ήταν και φέτος πολλές και εντυπωσιακές. Νέες σχέδια και τεχνολογίες στα πλαίσια, ακόμη πιο εξελιγμένα ανταλλακτικά, ενδύματα και αξεσουάρ που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς …

Eurobike 2012 – Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση ποδηλάτου …

 

 

 

 

 

 

 

Έμφαση δόθηκε και φέτος στη Demo Day, τη μέρα δηλαδή που αφιερώνεται στην δοκιμή προϊόντων. Τα test rides έδιναν και έπαιρνα στη πόλη Argenbühl όπου επικρατούσε ευτυχώς σε ηλιοφάνεια. Οι επιδείξεις μόδας και οι βραβεύσεις προϊόντων ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα ενώ πραγματοποιήθηκε και συνέδριο για τον ποδηλατικό τουρισμό με τη συμμετοχή 200 ατόμων από 23 χώρες με κύρια θέματα τα e-bikes και τα συστήματα ενοικίασης ποδηλάτων.

Eurobike 2012 – Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση ποδηλάτου …

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επόμενη Eurobike θα λάβει χώρα 28-31 Αυγούστο 2013.

(“Photos: Messe Friedrichshafen | EUROBIKE Show | www.eurobike-show.com“)
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.