B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

“Μια ζωή… ποδήλατο” στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας …!

"Μια ζωή... ποδήλατο" στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας ...!Με το Α’ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας για μαθητές Γυμνασίου με θέμα “Μια ζωή… ποδήλατο” τιμήθηκαν οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Χριστίνα Κονίδη, Ναταλία Λιναρδή, Χάρης Λούκουτος, Λένα Νταγκούλη και Μάρω Παναγή, οι οποίοι φιλοτέχνησαν μία αφίσα με σύνθημα “Το πετάλι δεν είναι σπατάλη!”.

Με το Α’ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας για μαθητές Γυμνασίου με θέμα “Μια ζωή… ποδήλατο” τιμήθηκαν οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Χριστίνα Κονίδη, Ναταλία Λιναρδή, Χάρης Λούκουτος, Λένα Νταγκούλη και Μάρω Παναγή, οι οποίοι φιλοτέχνησαν μία αφίσα με σύνθημα “Το πετάλι δεν είναι σπατάλη!”.

Στον ίδιο διαγωνισμό η Εκπαιδευτική Αναγέννηση συμμετείχε με συνολικά πέντε αφίσες μαθητών Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Το όλο εγχείρημα επιμελήθηκαν οι καθηγητές Εικαστικών κ.κ. Ισαάκ Μαυρίδης και Μαρία Δουζενάκη. Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητών Δημοτικού με θέμα “Το δέντρο που αγαπώ”.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση είχε και σε αυτόν τον διαγωνισμό μία διάκριση, καθώς το έργο της μαθήτριας Ελλης Πλατή ήρθε δεύτερο, κατακτώντας τον 1ο Επαινο. Τα έργα που βραβεύτηκαν, όπως και άλλα έργα που διακρίθηκαν, εκτίθενται έως τις 5 Ιουνίου 2012 στο Αίθριο του κέντρου “Γαία” του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.

Πηγή: https://www.ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.