B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

35ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ‘ΘΥΣΙΑΣ’ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ TAFILIAGIM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

35ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ‘ΘΥΣΙΑΣ’  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ TAFILIAGIMΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 35ου Ποδηλατικού Γύρου ‘ΘΥΣΙΑΣ’ από 24- 25 Μαρτίου 2012, από τους ανθρώπους του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, του Δήμου Καλαβρύτων, του ΟΛΠΑ, του Γ.Σ.ΔΥΜΗΣ των χορηγών και υποστηρικτών του, Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, ΟΤΕ Α.Ε. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΟΝΟΣ, έχει αναλωθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψει, με τον καλλίτερο δυνατόν τρόπο,  τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

 

Στους αγώνες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα Ελληνικά σωματεία, δύο ομάδες Ελληνικές Continental (η SPTABLEWARE- ,και η GIOS-DESEYR LEON KASTRO).

Ο Π.Ο.Πατρών στην προσπάθεια του για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Πόλη μας αλλά και την διέξοδο των νέων στον αθλητισμό, στις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας, και αυτή την χρονιά με πολλές θυσίες θα καταφέρει να διοργανώσει τον Ιστορικό γύρο χωρίς καμία διακοπή από το 1978.

Στα πλαίσια αυτά έχει αποφασίσει να καλύψει μέρος των εξόδων από 29 σωματεία με αξιοκρατικά κριτήρια όπως βέβαια κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ και ΜΑΣΤΕΡΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις συμμετοχής και τα μηνύματα που έχουμε οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο αφού ενδέχεται να φτάσουν τους 200 αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αυξημένη διάθεση για συμμετοχή στον αγώνα, δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις στους διοργανωτές.

Αναμένουμε ακόμα την υποστήριξη από την Γ.Γ.Α. την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος τον Δήμο Πατρέων και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

 

Ο φετινός Γύρος θα διεξαχθεί σε δύο ΕΤΑΠ :

  • 24-3-2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 15.00,ΣΙΡΚΟΥΙ 48ΚΜ, με την ονομασία ‘ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ’, στην Πόλη της Κ. Αχαΐας. Στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ. Την ίδια ημέρα και ώρα στην ίδια διαδρομή ο Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ θα διοργανώσει αγώνες ΣΙΡΚΟΥΙ για μικρές κατηγορίες
  • 25-3-2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 09.00 Αγώνας αντοχής 100ΚΜ Πάτρα – Αγία Λαύρα, στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΜΑΣΤΕΡΣ.

 

 

Από το γραφείο Τύπου του Π.Ο.Πατρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.