B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

3 χρυσά ο Κύδωνας στον 1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ».

3 χρυσά ο Κύδωνας στον  1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ».Την Κυριακή 11.03.2012 στις 10:00 το πρωί έγινε για πρώτη φορά ο ποδηλατικός αγώνας Παιδείας στο Ρέθυμνο.  Ο αγώνας αυτός διοργανώθηκε από τον Π.Α.Σ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ο «ΑΤΛΑΣ» την ΤΕΠΚ, και σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Ο τόπος της διοργάνωσης ήταν το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο καλός καιρός η άρτια οργάνωση από τους ανθρώπους του νεοσύστατου Ρεθυμιώτικου συλλόγου και η λαχτάρα των μικρών αθλητών για διάκριση χάρισε σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα μοναδικές συγκινήσεις.

Στον αγώνα πήραν μέρος και τα τρία Χανιώτικα σωματεία με το Α.Ο. Κύδων να κερδίζει την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με την Φραγκιουδάκη Βασιλική στα μίνι μικρά με τον Παπαδοκωσταντή Κωνσταντίνο 4ο τον Αρβανίτη Χρήστο 5ο και τον Πετακάκη Μιχάλη 6ο.

Πρώτη θέση και χρυσό και για τον Ορφανουδάκη Μανόλη στα μίνι μεγάλα με τον Παρασκάκη Μάριο στην 13η  θέση.

Χρυσό και στην κατηγορία των Παμπαίδων με τον Σταυρακάκη Γιώργο να κερδίζει άνετα την πρώτη θέση. Στην ίδια κατηγορία είχαμε τον Στρογυλάκη Φίλιππο 7ο τον Φυτίλη Μανόλη 8ο τον Μπενάκη Γιάννη 12ο και τον Λιονάκη Κωνσταντίνο 18ο.

Τέλος στους παίδες ο Φραγκεδάκης Βασίλης λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό από κακό ελιγμό άλλου αθλητή έχασε την πρωτιά σχεδόν πάνω στο νήμα κερδίζοντας την 3η θέση με τον Τσουρουνάκη Στέλιο στην 4η θέση. Συνοδός των αθλητων ήταν οι προπονητές Φραγκιαδάκης Αντώνης και ο Καρούσος Σάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.