B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μεγάλος νικητής του Tour Down Under o Gerrans

Μεγάλος νικητής του Tour Down Under o Gerrans

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Αυστραλός Gerrans παίρνει την πρωτιά στη διοργάνωση της πατρίδας του εκτοπίζοντας τον μεγάλο του αντίπαλο,  Alejandro Valverde.

Στο τελευταίο στάδιο του Γύρου ο Γερμανός  Andre Greipel ήταν ο νικητής, με τη τρίτη νίκη του στη διοργάνωση αλλά ο Gerrans πανηγύρισε για δεύτερη φορά μετά το 2006 όταν είχε στεφθεί πάλι νικητής, τερματίζοντας σε  20 ώρες, 46 λεπτά και  12 δεύτερα.

Ο Αυστραλός δήλωσε πως αν και ήταν αρκετά δύσκολο το τελευταίο στάδιο των 90 χλμ. τελικά είχε την επιθυμητή για αυτόν κατάληξη. Με αυτή του τη νίκη ο Gerrans μπήκε στο ίδιο κλαμπ με τους Stuart O’Grady και  Greipel που έχουν επίσης κατακτήσει το τρόπαιο δις. Πριν από δύο εβδομάδες δε ο Gerrans κέρδισε το Εθνικό Πρωτάθλημα δρόμουτης χώρας του.

Τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ετάπ ο Valverde-  που προέρχεται από διετή αποκλεισμό λόγω υπόθεσης ντόπινγκ-  δήλωσε ικανοποιημένος από τις αποδόσεις του.

Ο Πορτογάλος αναβάτης Tiago Machado (RadioShack),τερμάτισε στην 3η θέση, με οχτώ δεύτερα διαφορά και κατέλαβε την Τρίτη θέση της γενικής.

 
Πηγή: https://uk.eurosport.yahoo.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.