B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μεγάλη επιτυχία το 4ο Άρμα Πάρνηθας

Άρθρο: Καζάκης Ευάγγελος

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Άρμα Πάρνηθας»ο οποίος διοργανώθηκε από τον ΕΠΟΣ Φυλής.

Θα πρέπει να εξάρει κανείς την οργάνωση του Ορειβατικού συλλόγου της Φυλής, ο οποίος έχει καταφέρει να καθιερώσει στη συνείδηση των ορεινών δρομέων αυτόν τον αγώνα ως εκ των πιο όμορφων  στην Αττική.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν (αέρας, κρύο, βροχή) πλήθος δρομέων τίμησαν τον αγώνας και βρέθηκαν στην εκκίνηση.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι μπορούσε κανείς να δει δρομείς με εντελώς διαφορετικό τρόπο ένδυσης.  Είδαμε αθλητές  με πλήρη χειμερινή ενδυμασία με γάντια και ολόσωμες εμφανίσεις μέχρι και  αθλητές με απλό σορτσάκι και αμάνικο αθλητικό φανελάκι !!!

Η διαδρομή δεν είχε κάποια αλλαγή σε σχέση με τη περισυνή ενώ πρόστεθηκε και μία εναλλακιτκή διαδρομή10 χλμ.H  επιλογή αυτή θεωρούμε ότι συνέβαλλε στην αύξηση των συμμετοχών καθώς και στην μύηση νέων δρομέων στο χώρο του ορεινού τρεξίματος

Για την διαδρομή των 17 xλμ ότι και να πει κανείς είναι λίγο, η διαδρομή συνδύασε ιδανικά τα μονοπάτια της Δυτικής Πάρνηθας με αποκορύφωμα την ανάβαση προς το ταμίλθι καθώς και το παράλληλο πέρασμα με το μοναδικής ομορφιάς Φαράγγι της Γκούρας, το οποίο σε συνδυασμό με τις ομίχλη συνέθετε ένα τοπίο βγαλμένο από ταινία του Αγγελόπουλου.

Στο τέλος του αγώνα εν μέσω βροχής η διοργανωτές μοίρασαν αναμνηστικό του αγώνα και μπλουζάκια σε όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον μοιράστηκαν σάντουιτς, χυμοί και νερά βοηθώντας τους αθλητές να αναπληρώσουν τη χαμένη ενέργεια.

Ελπίζουμε τα ίδια και καλύτερα για του χρόνου!

Αναλυτικά αποτελέσματα: https://www.eposfilis.gr/

Για το BN Cycling
Καζάκης Ευάγγελος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.