B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

5 MΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ

5 MΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Με τη συμμετοχή 80 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας. Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να συλλέξουν 6 μετάλλια κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.

Το Σάββατο ο ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES με τους Τζωρτζάκη Πολυχρονή, Δρακάκη Γιάννη, Χαιδεμενάκη Δημήτρη και Σταματάκη Σταυρο κατέκτησαν την 3η θέση στην ομαδική καταδίωξη 4 χ.λ.μ με χρόνο 4:26:370.  Την ίδια μέρα στις γυναίκες η Κανδυλάκη Ελευθερία κατετάγη 3η στο κέριν και η Πρίντεζη Χριστίνα 7η.

Στα 200μ σπριντ η Κανδυλάκη κατετάγη 4η και η Πρίντεζη Χριστίνα 6η.

Την Κυριακή στην ατομική  καταδίωξη ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης αγωνίστηκε στον τελικό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης στο μικρό τελικό και κατετάγη 4ος. Ακολούθησε το ομαδικό σπρίντ γυναικών με την Κανδυλάκη και Πρίντεζη να τερματίζουν στην 2η θέση και στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών οι Δρακάκης, Ροβάκης και Σταμάτακης στην 8η θέση. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα μάντισον όπου ο Τζωρτζάκης με το Χαιδεμενάκη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με 2 στροφές διαφορά από τους δεύτερους κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο δημιουργώντας μια παράδοση αφού για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES κερδίζει την πρώτη θέση. Τέλος οι γυναίκες του συλλόγου κατέκτησαν το κύπελλο για το 2011 με την πλούσια συγκομιδή βαθμών στα 2 κύπελλα.

Επόμενος αγώνας για τους μικρούς αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES είναι την Τετάρτη στους Αγίους Αποστόλους αγώνας ΜΤΒ, το Σάββατο στα Μεγάλα Χωράφια αγώνας ΜΤΒ και την Κυριακή αγώνας σιρκουί στο Ηράκλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.