B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

5ος αγώνας Πάρνηθα Adventure Cup: Mountain bike για «σκληρούς» αναβάτες


Δελτίο Τύπου

Αγώνας mountain bike για λίγους και καλούς, όπως αποδείχτηκε, ο 5ος της σειράς στην Πάρνηθα …

5ος αγώνας Πάρνηθα Adventure  Cup: Mountain  bike για «σκληρούς» αναβάτες

Παρά τις κακές καιρικές προγνώσεις για πολύ χαμηλή θερμοκρασία (περίπου 2 ⁰C) και βροχή πάνω από 50 συμμετέχοντες έφτασαν στο καταφύγιο Μπάφι για να πάρουν μέρος στον τελευταίο και ιδιαίτερα σκληρό αγώνα του “Πάρνηθα Adventure Cup”. Οι καιρικές προβλέψεις βγήκαν αληθινές και έτσι το κρύο και η βροχή ήταν δύο επιπλέον προκλήσεις για τους αναβάτες.

 Η διαδρομή ήταν, όπως είχε ανακοινωθεί άλλωστε μία αυθεντική διαδρομή mtb, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας να ξεχωρίζει: Δύσβατα μονοπάτια στο 50 % περίπου, πετρώματα, λάσπη, ανηφορικά και κατηφορικά σημεία. Το υπόλοιπο 50% της διαδρομής ήταν ασφάλτινα ανηφορικά κομμάτια που ήταν πρόκληση για την αντοχή των αθλητών. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι πιο δυνατοί τεχνικά επικράτησαν ενώ ακόμη και όσοι τα βρήκαν λίγο «σκούρα» επιβραβεύτηκαν απολαμβάνοντας την «απόλυτη» mtb εμπειρία και τερματίζοντας με “παράσημα” από τη βροχή και  τη λάσπη…

5ος αγώνας Πάρνηθα Adventure  Cup: Mountain  bike για «σκληρούς» αναβάτες

 

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες Mtb που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στις μικρές κατηγορίες του Parnitha Junior (από 7 έως 15 χρονών).

5ος αγώνας Πάρνηθα Adventure  Cup: Mountain  bike για «σκληρούς» αναβάτες

 

 

 

 

 

 

 

Μετά τον αγώνα οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη ζεστασιά και τη φιλοξενία του καταφυγίου Μπάφι όπου έγιναν και οι απονομές των κυπέλων και μεταλλίων για τους πρώτους του αγώνα καθώς και η απονομή για τους τρεις πρώτους της διοργάνωσης.

 5ος αγώνας Πάρνηθα Adventure  Cup: Mountain  bike για «σκληρούς» αναβάτες

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της διοργάνωσης για τη στήριξή τους και για τα δώρα που προσέφεραν: Red Bull, Odlo, Gewolt, Polo, Mbike, καθώς και στο καταφύγιο Μπάφι για τη φιλοξενία του.

Τα πρώτα αποτελέσματα:

A1: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (1ος), ΜΠΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (2ος), ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (3Ος), ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΑΝΑΣΑΣΙΟΣ (4Ος), ΒΑΡΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ (5ος), ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (6ος)

Α2: ΓΚΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1ος), ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2ος), ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ( 3ος), ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΣ (4ος), ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (5ος), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (6ος).

Α3: ΡΟΥΣΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1ος), ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ(2ος),  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (3ος)

FUN: ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1ος), ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2ος), ΓΙΔΑΣ ΝΙΚΟΣ (3ος), ΣΠΕΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (4ος), ΛΕΟΥΣΣΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (5ος), ΝΙΑΓΑΣΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ (6ος).

OVERALL: Γ. ΓΚΙΝΗΣ (1ος), Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (2Ος), Χ. ΜΠΑΛΗΣ (3ος)

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 5 ΑΓΩΝΩΝ: ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (1ος), ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (2ος), ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (3ος).

Περισσότερα για τον αγώνα: www.mtbxpert.gr

Φωτογραφίες: Βησσαρίωνας Παυλόπουλος (Vissarion allphotos)

Αναλυτικά αποτελέσματα:  https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2011/10/ADV-CUP.xls

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ- BNCYCLING.COM-MBIKE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.