B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του ο Contador

 

Ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του ο Contador

Ο αναβάτης που έχει απασχολήσει ποικιλοτρόπως τον ποδηλατικό κόσμο τον τελευταίο καιρό τερμάτισε 24ος στον Γύρο Castilla y Leon παρότι υπέφερε από κρυολόγημα.

Παρά την θέση που κατέλαβε δήλωσε πως είναι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοσή του στον συγκεκριμένο αγώνα θεωρώντας πως ήταν μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστεί για τον Γύρο Ιταλίας που ξεκινάει τον επόμενο μήνα.

Μετά το πέμπτο και τελευταίο ετάπ της Κυριακής που σήμανε και το τέλος της διοργάνωσης στην πόλη Valladolid, ο Ισπανός τόνισε πως προέχει να ξεπεράσει το μικρό αυτό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το γεγονός αυτό μαζί με μία μικρή δόση ατυχίας αφού ο Contador αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα είχαν σαν αποτέλεσμα να φρενάρουν την προσπάθειά του. Η νίκη του στη χρονομέτρηση όμως ήταν ένα θετικό σημάδι για τον αναβάτη που ακόμη παλεύει να καθαρίσει το όνομά του από τις κατηγορίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Νικητής του Castilla y Leon ανακηρύχθηκε ο Xavier Tondo. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Ολλανδός  Bauke Mollema και ο Ισπανός Igor Antonακολούθησε στην τρίτη.

Εικόνα: REUTERS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.