B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Οίτη ΜΤΒ Marathon στις 8 Μάη

 

Οίτη ΜΤΒ Marathon στις 8 Μάη

Πηγή: Οίτη ΜΤΒ Marathon

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, την βραδιά πριν την διεξαγωγή του αγώνα σε συνεργασία με το ξενοδοχείο “Αλεξάκης” θα γίνει μια ενημέρωση γύρω από τη διαδρομή του αγώνα και τις απαιτήσεις της. Με αυτόν τον τρόπο οι αγωνιζόμενοι οι όποιοι επέλεξαν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή θα μάθουν τα “μυστικά” της διαδρομής του αγώνα και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτή.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης αυτής, θα προβληθούν βίντεο από τα μονοπάτια του αγώνα μέσω προτζέκτορα. Επίσης μέσω προτζέκτορα θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν υψομετρικά και όχι μόνο στοιχεία της διαδρομής. Στο τέλος της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι θα είναι σε θέση να υποβάλουν ότι ερωτήσεις αυτοί επιθυμούν για να τους λυθεί κάθε τους απορία για τον αγώνα της επόμενης ημέρας.

Οι παρευρισκόμενοι επίσης θα μπορούν να απολαύσουν ρόφημα της επιλογής τους εντελώς δωρεάν.

Πρακτικά:

  • Χώρος : Ξενοδοχείο “Αλεξάκης” στα Λουτρά Υπάτης.
  • Ώρα προσέλευσης: 8:00 μμ.
  • Περισσότερες πληροφορίες: στο itimtb@gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο 6985944814.
  • Δείτε την προκήρυξη του αγώνα εδώ.

Με εκτίμηση, ο υπεύθυνος αγώνα

Λιγνός Νικόλαος

2 Σχόλια στο Οίτη ΜΤΒ Marathon στις 8 Μάη

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.