B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Carapaz: Και τα τρία εναπομείναντα στάδια του Giro d’Italia θα είναι κρίσιμα

Ο ηγέτης του αγώνα αναφέρει ότι η ομάδα της Movistar είναι βέβαιος ότι θα βγει μπροστά στο στάδιο στο βουνό.

Carapaz: Και τα τρία εναπομείναντα στάδια του Giro d'Italia θα είναι κρίσιμαΟ Richard Carapaz (Movistar) οδηγεί στο Γύρω της Ιταλίας

Ενώ το 18ο Στάδιο της Πέμπτης από την Valdaora / Olang στη Σάντα Μαρία ντι Σάλα φαινόταν, παρά το γεγονός ότι είχε διανύσει πάνω από 220 χιλιόμετρα, σαν να ήταν κάπως μια μέρα “ελεύθερη” για τους διεκδικητές του GC στο φετινό Γύρω της Ιταλίας, ο αρχηγός του αγώνα Richard Carapaz  (Movistar) αποκάλυψε ότι δεν ήταν πραγματικά έτσι.

Αληθεύει ότι όλα εξελίχθηκαν με ένα τρελό ρυθμό – με τον εναπομείναντα αναβάτη των τριών ανδρών της ημέρας Damiano Cima (Nippo-Vini Fantini-Faizane), προσκολλώντας με ενθουσιασμό στην άρνηση ενός γρήγορου-στο τέλος o Pascal Ackermann (Bora- Hansgrohe) κερδίζει ένα τρίτο στάδιο σε αυτό το Giro.

Και ενώ ο Carapaz τελικά τελείωσε με ασφάλεια στην ομάδα, θα μπορούσε να ανακουφιστεί που αφαίρεσε άλλo ένα στάδιο από τον κατάλογο και πρέπει τώρα να στρέψει την προσοχή του και των συμπαικτών του στις δύο τελευταίες μέρες στα βουνά την Παρασκευή και το Σάββατο και – εξακολουθώντας να είναι μπροστά στον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου – στην τελική δοκιμασία στη Βερόνα την Κυριακή.

Ο Carapaz έχει ακόμα 1:54 πλεονέκτημα έναντι του Vincenzo Nibali του Bahrain-Merida και 2:16 έναντι του Primoz Roglic (Jumbo-Visma) πριν από το λοφώδες στάδιο της Παρασκευής από το Treviso στο San Martino di Castrozza, με την τελική ανάβαση των 13,6 χλμ , με μια ακόμη πολύ σκληρή μέρα να έρθει το Σάββατο – τελειώνοντας στο Croce d’Aune – πριν από την ατομική δοκιμασία της Κυριακής στη Βερόνα σε απόσταση 15,6 χλμ.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Carapaz: Και τα τρία εναπομείναντα στάδια του Giro d'Italia θα είναι κρίσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.