B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Γύρος Γαλλίας 2018: Πήραμε τα βουνά!

Ύστερα από 9 ετάπ στα μέτρα των σπριντέρ και των «γενικής χρησιμότητας» αναβατών, ο Γύρος Γαλλίας αρχίζει να ανηφορίζει και τώρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει η γενική κατάταξη. Μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των αθλητών στην εκκίνηση και στο 10ο ετάπ ξεκίνησαν 165 αναβάτες για μια μέρα που θα τους προετοίμαζε ουσιαστικά για τα όσα θα ακολουθήσουν στις επόμενες.

Γύρος Γαλλίας 2018: Πήραμε τα βουνά!

Όσοι είχαν κάνει τα πάντα για να διακριθούν τις προηγούμενες ημέρες και να κερδίσουν κάποιο ετάπ ή στιγμές δημοσιότητας, δεν είχαν πια κανένα περιθώριο να ξεχωρίσουν, με τον Greg Van Avermaet (BMC) να υπερασπίζεται με επιτυχία την κίτρινη φανέλα και όχι μόνο να μην δείχνει κουρασμένος αλλά και να κερδίζει τον χαρακτηρισμό του πιο «μαχητικού» αναβάτη!

Ο Greg Van Avermaet δεν φοβήθηκε να επιτεθεί από νωρίς – ήταν μια τολμηρή αλλά όπως αποδείχτηκε αποτελεσματική τακτική – και παρέμεινε μπροστά ως τον τερματισμό, τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση και διατηρώντας την πρωτοπορεία.

Γύρος Γαλλίας 2018: Πήραμε τα βουνά!

Ο Peter Sagan συνδυάζει την τακτική με τον απόλυτο έλεγχο και γνώση των δυνατοτήτων του. Χρησιμοποίησε το 10 ετάπ για να κερδίσει μερικά ακόμα δευτερόλεπτα στη γενική κερδίζοντας 20 πόντους στα ενδιάμεσα σπριντ.

Και αυτό ήταν το μόνο που φάνηκε να τον ενδιέφερε καθώς, εκτός από τη συλλογή πόντων, η ομάδα επικεντρώθηκε στην υποστήριξη του Rafal Majka.

Πηγή: mbike.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Γύρος Γαλλίας 2018: Πήραμε τα βουνά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.