B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

25ος Ποδηλατικός Γύρος: Μεγάλη συμμετοχή και Αθήνα χωρίς αυτοκίνητα

Υπό τους ήχους της ομάδας κρουστών Batala Atenas που ξεσήκωσε τους ποδηλάτες με τη δυναμική μουσική της, δόθηκε η εκκίνηση για τα 13χλμ. στην πλατεία Συντάγματος και για τα 3,5χλμ επί της Λ. Αμαλίας. Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε και το Folding Challenge, ποδηλατικός αγώνας μόνο για διπλωτά ποδήλατα.

25ος Ποδηλατικός Γύρος: Μεγάλη συμμετοχή και Αθήνα χωρίς αυτοκίνητα

Χιλιάδες ποδήλατα, πλημμύρισαν τους δρόμους της πρωτεύουσας δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην πόλη. Παιδάκια με βοηθητικές ρόδες στα ποδήλατά τους, έμπειροι αναβάτες, άλλοι απολαμβάνοντας μία χαλαρή βόλτα και άλλοι κάνοντας κόλπα, απόλαυσαν μια Αθήνα διαφορετική, χωρίς αυτοκίνητα.

Ακόμα και ειδικές κατασκευές ποδηλάτων επιστρατεύθηκαν στον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων.

Στον 25ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας συμμετείχαν και οι κοπέλες του Skirt Ride, οι οποίες, πάντα καλοντυμένες, με τα φορέματα και τις γόβες τους διαμήνυσαν πως η αστική ποδηλασία είναι για όλους.

Πηγή: ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.