B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δεύτερη στη διαφορά πωλήσεων αυτοκινήτων και ποδηλάτων η Ελλάδα

podilatodromia_537_355Οι πωλήσεις των ποδηλάτων ξεπέρασαν τις πωλήσεις των αυτοκινήτων στις χώρες μέλη του ευρώ, εκτός από το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Σύμφωνα με τα στοιχεία η αύξηση των πωλήσεων των ποδηλάτων δείχνει πως δεν είναι κάτι που θα αλλάξει σύντομα, αφού εκτός από την οικονομική κρίση που έπαιξε τον ρόλο της, φαίνεται πως έχει αλλάξει και ο τρόπος κατά τον οποίο οι Ευρωπαίοι αρέσκονται να μετακινούνται.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία η Ελλάδα είναι δεύτερη στη διαφορά πωλήσεων αυτοκινήτων και ποδηλάτων αφού πουλήθηκαν 320.000 ποδήλατα για μόλις 58.000 αυτοκίνητα.

Πάντως η Λιθουανία που βλέπει τις πωλήσεις ποδηλάτων να ξεπερνούν σχεδόν κατά εννέα φορές αυτές των αυτοκινήτων, “τρέχει” με ανάπτυξη 3,6%, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι οι Ευρωπαίοι τείνουν να αλλάξουν τον τρόπο μετακίνησής τους και το αυτοκίνητο δεν είναι πια “όνειρο” για τους νέους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.