B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

2/02 -«CORFU MOUNTAIN TRAIL 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  3ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ                
                             «CORFUMOUNTAIN TRAIL2014»
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Προκηρύσσεται ο 3ος αγώνας τρεξίματος  ορεινού εδάφους με την επωνυμία «CORFUMOUNTAIN  TRAIL  2014» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στην Κέρκυρα  με αφετηρία την πλατεία του παραλιακού και παραδοσιακού χωριού Μπενίτσες  (ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ)  και ώρα 8:00 . Ο  αγώνας διοργανώνεται  από το «CORFU MOUNTAIN TRAIL» .

Ο  αγώνας θα  διεξαχθεί στη γεωγραφική ενότητα  που ορίζεται από τα χωριά: Μπενίτσες  (όπου η αφετηρία κι ο τερματισμός ) , Γαστούρι,  Αγ. Δέκα,  Ανω Γαρούνα, Σταυρός.
Η διοργάνωση  περιλαμβάνει δύο διαδρομές,  μήκους 17 χλμ (οlive tree trail) και 37 χλμ (rail trail) αντιστοίχως  και διεξάγεται σε μονοπάτια  και χωματόδρομους μέσα σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους  και κατάφυτη από ελαιώνες,  αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο  το ιδιαίτερης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον αυτού του τμήματος του νησιού μας.
Ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης   του Αγώνα  των 17χλμ ορίζεται ο χρόνος των τεσσάρων (4) ωρών  ενώ  ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης του Αγώνα των 37 χλμ ορίζεται  ο χρόνος των οχτώ (8) ωρών.
Έγκυροι αθλητές θεωρούνται όσοι αθλητές τερματίσουν  μέσα στα  χρονικά όρια

Η  υψομετρική διαφορά της μεγάλης διαδρομής (RAIN TRAIL) είναι  2020 μέτρα και της μικρής (OLIVE TREE TRAIL) είναι 1000 μέτρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ . Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα  έχουν  γυναίκες και άνδρες  με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών. Η ηλικία των 18 ετών πρέπει να είναι συμπληρωμένη την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα. Αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών θα συμμετάσχουν μόνο κατόπιν ενυπόγραφης υπεύθυνης δήλωσης γονέα, κηδεμόνα.

Το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης περιλαμβάνει:

Α) ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ με δύο διαδρομές :ΟLIVE TREE TRAIL (17χλμ) & RAIN TRAIL (37χλμ)

Β) ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ  ΔΙΑΔΡΟΜΗ μήκους 5χλμ o δρόμος του νερού

Γ)ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  1000μ στην πλατεία των Μπενιτσών  , για μαθητές Δημοτικών Σχολείων με δύο κατηγορίες; Κοριτσιών έως 12 ετών και Αγοριών έως 12 ετών γεννημένων το 2002 και μικρότερους.Ο παιδικός αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Κερκυραϊκού  Γυμναστικού Συλλόγου  και της ΤΕ ΣΕΓΑΣ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ.  Οι εγγραφές για τη συμμετοχή  είτε στον Αγώνα των 37χλμ είτε σε αυτόν των 17 χλμ πραγματοποιούνται  μέσω της ιστοσελίδας  της διοργάνωσης www.corfumountaintrail.com .

Σε κάθε περίπτωση η εγγραφή  ολοκληρώνεται με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής (αναφέρεται παρακάτω)  στον αριθμό λογαριασμού που θα αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα ή μέσω πιστωτικής κάρτας visa .

Οι συμμετάσχοντες περιπατητές  θα εγγράφονται και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και συγκεκριμένα πριν την εκκίνηση (8:30) της περιπατητικής διαδρομής.

Η  έναρξη των εγγραφών και της καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής γίνεται από την 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ενώ ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 15η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.

ΚΌΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 37 χλμ είναι €30 και στον Αγώνα των 17 χλμ είναι €20. Το πακέτο συμμετοχής  περιλαμβάνει: Τεχνικό μπλουζάκι αγώνα, αναμνηστικό μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ασφάλεια αγώνα, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα, σεμινάριο προπονητικής την παραμονή του αγώνα, μασάζ αποκατάστασης καθώς και γεύμα μετά τον αγώνα με παραδοσιακή Κερκυραϊκή κουζίνα, καθώς και συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς των αγώνων.   Τα παραπάνω αντίτιμα συμμετοχής προσαυξάνεται κατά €5 σε περίπτωση που ο αθλητής ή η αθλήτρια επιθυμεί  να λάβει  φωτογραφίες του αγώνα. Το κόστος συμμετοχής στην περιπατητική διαδρομή είναι €5 κατ΄άτομο και περιλαμβάνει υδροδοσία, σνακ και αναμνηστικό μετάλλιο. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους ή άλλο συνοδό απαλλάσσονται του παραπάνω κόστους.

Το αντίτιμο της συμμετοχής θα κατατίθεται κατά την εγγραφή σας μέσω πιστωτικής κάρτας  .

Οι μετακινούμενοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σχετικά με τη διαμονή τους από την ιστοσελίδα  της διοργάνωσης: www.corfumountaintrail.com.  Η οργανωτική επιτροπή έχει εξασφαλίσει για την διαμονή των αθλητών καταλύματα στο χώρο τερματισμού και εκκίνησης (Μπενίτσες) με αντίτιμο 20ευρω  κατ΄ άτομο  για δύο διανυκτερεύσεις,  Παρασκευή  Σαββατο και 15ευρω μονο Σαββατο βράδυ κατ άτομο χωρίς πρωινό όπως και 50% εκπτωση στα ακτοπλοικα εισιτήρια για αθλητές και συνοδούς.

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Ο  μέγιστος αριθμός που μπορεί να φιλοξενήσει  η διοργάνωση ορίζεται  στα 400 άτομα και για τις δύο διαδρομές. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας  βάσει των αιτήσεων. Αν κι εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί  ο προαναφερόμενος αριθμός  η λίστα των συμμετεχόντων  θα κλείσει  στις 15 Ιανουαρίου 2014.Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι η δυνατή η εγγραφή στον αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ανδρών (18-40) γεννημένοι από 1/1/1974 έως 2/2/1996, Ανδρών Βετεράνων  (41-57) γεννημένοι  1 959-1973και 55 και άνω(1958+), Γυναικών (18-40) γεννημένες  1996-1974, Γυναικών Βετεράνων (41+) 1973+

ΕΠΑΘΛΑ:Ο   πρώτος νικητής  κάθε κατηγορίας , και στις δύο διαδρομές , θα πάρει κύπελλο και μετάλλιο . Ο  δεύτερος και τρίτος κάθε κατηγορίας  θα λάβουν μετάλλιο.  Αναμνηστικό  μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής  θα λάβουν  όσοι  τερματίσουν  στα καθορισμένα  χρονικά όρια  κάθε διαδρομής .

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:  Συνιστάται στους αθλητές  να έχουν  παγούρι  νερού ώστε να εφοδιάζονται κι από τις πηγές που υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία  των διαδρομών  και να έχουν  έτσι αυτονομία σχετικά με την  ενυδάτωσή τους καθώς και αδιάβροχο, σε περίπτωση βροχής , καθώς και  κινητό τηλέφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.