B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τρίτη θέση για τη Μιχαλογιαννάκη στο Maxxis Cup (Πορτογαλία)

 

Τρίτη θέση για τη Μιχαλογιαννάκη στο Maxxis Cup (Πορτογαλία)

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αγωνιστική σεζόν της Μαρίας Μιχαλογιαννάκη (MINOAN CAMP)  για το downhill ξεκίνησε με επιτυχίες .

Την Κυριακή 20 Μαρτίου η αθλήτρια πήρε μέρος στο 1ο Maxxis Cup κατηγορίας  C1 στην Gouveia της Πορτογαλίας. Η διαδρομή του αγώνα πάρα πολύ όμορφη, γρήγορη και αρκετά τεχνική. Ο καιρός ήταν καταπληκτικός, ιδανικός για  3 πολύ καλές μέρες προπόνησης και αγώνα από την Παρασκευή που ξεκίνησε το event μέχρι και την λήξη του την Κυριακή. Η Μαρία τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τη νικήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια Tracy Moseley και την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Zarja Cernilogar.

Τρίτη θέση για τη Μιχαλογιαννάκη στο Maxxis Cup (Πορτογαλία)

Η ίδια δήλωσε αρκετά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αφού αποκόμισε τους βαθμούς που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο για φέτος και μπόρεσε να κάνει στον πρώτο κιόλας αγώνα την απόλυτη σύγκριση, βλέποντας ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και η διαφορά από την περυσινή παγκόσμια πρωταθλήτρια να έχει μειωθεί αισθητά.

Αμέσως μετά την Πορτογαλία άλλη μία συμμετοχή για την αθλήτρια στον αγώνα downhill και megadownhill που έγινε στις 26-27 Μαρτίου στο Στόμιο της Λάρισας. Η διοργάνωση αυτή ήταν περισσότερο μία ευκαιρία για προπόνηση αφού δεν συμπληρώθηκε η αντίστοιχη κατηγορία γυναικών. Παρόλα αυτά η Μιχαλογιαννάκη κατέλαβε την 20η θέση ανάμεσα σε 116 συμμετοχές στο downhill του Σαββάτου και την 15η θέση ανάμεσα σε 96 συμμετοχές στο megadownhill την Κυριακή.

Η αθλήτρια απέδωσε ευχαριστίες προς τους χορηγούς της: το προπονητικό κέντρο Minoan Camp στις Μελέσσες Ηρακλείου, το cyclist.gr, τη Συναγωγή open air bar,  τις ομάδες μου Μίνοαν Κάμπ Α.Ο και Unior Tools Team.

Ένα σχόλιο στο Τρίτη θέση για τη Μιχαλογιαννάκη στο Maxxis Cup (Πορτογαλία)

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.