B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας 2015

Φόρτωση χάρτη...

Date/Time
Date(s) - 22/08/2015 - 23/08/2015
All Day

Location
ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Categories


oreini_naupaktia_2015

Σε μία προσπάθεια  ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε, υλοποιεί για 5η χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, ανοιχτούς  Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στην Άνω Χώρα.
Μεγάλος ο αριθμός των επισκεπτών και συνοδών που παρευρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του διημέρου οι οποίοι παρακολουθώντας από κοντά τη προσπάθεια των αγωνιζομένων, απολαμβάνουν τη φυσική ομορφιά της Ορεινής Ναυπακτίας.
Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο υπέροχο καστανοδάσος, να περπατήσει σε σηματοδοτημένα περιβαλλοντικά δασικά μονοπάτια που έχουν αναδειχτεί, να ανακάλυψη τη μαγεία παλαιών πετρόχτιστων μονοπατιών και γεφυριών, να κολυμπήσει στο ποτάμι, απολαμβάνοντας τη μοναδική εικόνα των καταρρακτών και των τρεχούμενων νερών.

Σάββατο στις 18:00  υλοποιείται ο αγώνας…

road35

Κυριακή στις 10:30  υλοποιούνται οι αγώνες:
mtb25mtb40

– Στους αγώνες road bike,  mountain bike 25km & 40km, μπορούν να συμμετέχουν σύλλογοι, σωματεία και μεμονωμένοι αθλητές  από όλοι την Ελλάδα, δηλώνοντας συμμετοχή στην κατηγορία που επιθυμούν μέσω  ιστοσελίδας www.bike.prasinomple.gr έως 14 Αυγούστου, ή επί τόπου πριν την έναρξη του αγώνα, στη γραμματεία αγώνων.

– Για την κατηγορία  mountain bike 25km Εφήβων 14 έως17 ετών απαιτείται η παρουσία
και συγκατάθεση κηδεμόνα του αγωνιζόμενου με την Αστυνομική του ταυτότητα.

– Όλοι οι αθλητές και οι συμμετέχοντες, τρέχουν με δική τους απόλυτη ευθύνη και  απαιτείται να είναι απόλυτα υγιείς. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων καθώς και για την περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

– Συμβολικό άπαξ κόστος εγγραφής αθλητών για όσους αγώνες συμμετάσχουν το 2ημερο :10 ευρώ

– Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας διαθέτει ιατρική ομάδα και ασθενοφόρο, χειρουργός ορθοπεδικός είναι παρών ως ιατρός αγώνων, ενώ οι διασώστες της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π.Μεσολογγίου προσφέρουν ασφάλεια και ιατρική φροντίδα μέσα στα δασικά μονοπάτια.

– Η χρονομέτρηση υλοποιείται με ηλεκτρονικό τρόπο, με chip χρονομέτρησης μιας χρήσης προσαρμοσμένο στον αριθμό του αγωνιζόμενου. Για να ισχύει μία κατηγορία πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί κάποια κατηγορία,   ενσωματώνεται με την αμέσως μικρότερη ηλικιακά.

– Σε όλη την διάρκεια των αγώνων υπάρχει διάθεση νερού καθώς και μπάρες δημητριακών & μπανάνες.

    Δήλωσε συμμετοχή ηλεκτρονικά έως και 14 Αυγούστου…

road35 mtb40 mtb25

 

Κυριακή στις 10:30  υλοποιείται:

juniorbike

Τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας με το ποδήλατο, στον ξεχωριστό χώρο που δημιουργήθηκε γι’ αυτά, με την βοήθεια εκπαιδευτικών εθελοντών της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο+Μπλε”

Σάββατο στις 21:30

adamoma

Το βράδυ του Σαββάτου, γίνεται  το αντάμωμα των αγωνιζομένων και των επισκεπτών,στη κεντρική πλατεία της Άνω Χώρας κάτω από τους ήχους  μουσικής, ενώ οι παραδοσιακές σπιτικές πίτες και τα γλυκά, προσφορά φιλοξενίας των γυναικών του χωριού, των ξενοδόχων, των επιχειρηματιών και της Τοπικής Κοινότητας Άνω Χώρας, βοηθούν στη χαλάρωση και στη γνωριμία των επισκεπτών μεταξύ τους. Παράλληλα γίνεται και η ενημέρωση των αγωνιζομένων για την επομένη.

mtbxpert_logo

Η ομάδα του”Mtbxpert” έχει αναλάβει το σχεδιασμό & επιμέλεια των ποδηλατικών διαδρομών Μtb

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.