B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απρίλιου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας MTB στην Πετρούπολη , όπου διοργανώθηκε από τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ με την συμμετοχή 59 αθλητών μας. Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές και 21 σωματεία. Ο καιρός ήταν πολύ ευνοϊκός για τους αθλητές καθώς ήταν ηλιόλουστος κατακτώντας πολλά μετάλλια οι αθλητές μας.

 

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα για το XCE είναι:

3 χρυσά μετάλλια από τον Φίλιππο Μακρυγιάννη, τον Δημήτριο Σφρίντζερη και τον Δημήτριο Ρεγκούκο.

2 ασημένια από τον Βίκτωρα Ηλιάδη και Φίλιππο Περτέση – Μιχαλόπουλο

Και ένα χάλκινο από τον Περικλή Πανουργιά.

 

Τα αποτελέσματα για το XCC είναι:

8 χρυσά μετάλλια κατακτήθηκαν από τους αθλητές Βίκτωρα Ηλιάδη, Φίλιππο Περτέση-Μιχαλόπουλο, Μελίνα Ταμπαροπούλου, Μαρία-Ελένη Μπρανίκα, Δημήτριο Ρεγκούκο, Άννα Ταλαδιανού, Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο και Στυλιανό Μαρκάκη.

2 αργυρά από την Πηνελόπη Αυγερινού και τον Ιωάννη Ματσούκα,

4 χάλκινα από τους αθλητές Περικλή Πανουργιά, Τζώρτζη-Γεώργιο Κεβορκιάν, Δημήτριο Σφρίντζερη και Βασίλειο Παπαδογεωργόπουλο και πολλές θέσεις στα βάθρα.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.