B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αγώνας ανακύκλωσης στο ποδηλατικό αγώνα του Γέρακα

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου διοργανώθηκε στο Γέρακα ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ Γέρακας 2024 vol 2 στον οποίο συμμετείχαν αθλητές από όλη τη χώρα, ενώ παράλληλα μία μαθήτρια από το 1ο Γυμνάσιο Γλυκών Νερών, παρευρέθηκαν σε αυτόν με σκοπό να ανακύκλωση των σκουπιδιών.

Πιο συγκεκριμένα η μαθήτρια του τμήματος Β2 Ελπίδα, η οποία εκπροσώπησε το σχολείο της στον αγώνα με σκοπό να μαζέψει και να ανακυκλώσει όσα περισσότερα σκουπίδια μπορεί στα πλαίσια του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε προστατεύουμε το περιβάλλον και ταξιδεύουμε στην Ευρώπη». Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ελπίδα ήρθε και τις δύο μέρες του αγώνα και πως εκτός από το μάζεμα των πλαστικών μπουκαλιών βοήθησε εθελοντικά και στους αγώνες.

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, ενώ θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την Ελπίδα για τη πρωτοβουλία και τη βοήθειά της.

Αγώνας ανακύκλωσης στο ποδηλατικό αγώνα του Γέρακα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.