B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ “MTB ΓΕΡΑΚΑΣ 2024 VOL. 2 (XCΕ- XCC)”

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθησαν  στο Γέρακα Αττικής  η τοπική ομάδα ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ απέσπασε 20 χρυσά (14+6),  14 αργυρά (9+5),  12 χάλκινα(8+4) και πολλές διακρίσεις εξάδας, σε όσες κατηγορίες αγωνίστηκε,  βάφοντας με τα χρώματα της  ομάδας τις απονομές των μεταλλίων.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα στενά τοπικά  όρια της  Αττικής με την παρουσία  20 σωματείων και 187 αθλητών από πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της  Ελλάδας που ήρθαν να συναγωνιστούν στην ανανεωμένη πίστα που δημιουργήθηκε.

Οι  ποιοτικές  αλλαγές  στην πίστα και η τεχνική που απαιτούνταν χαροποίησε τους αθλητές και προσέφερε θέαμα σε όλους,  ανεβάζοντας τον πήχη των απαιτήσεων στις οποίες ανταπεξήλθαν όλοι επάξια.

Παράλληλα του αγώνα πραγματοποιήθηκε  περιβαλλοντική δράση ανακύκλωσης πλαστικού υπό της αιγίδα του Δήμου Παλλήνης-Γέρακα επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία του σωματείου με την τοπική αρχή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών ανά κατηγορία:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ XCC

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ XCE

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.