B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ  ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024

Με 52 συμμετοχές, από τις 230 συνολικά, αποτελώντας δηλαδή το 1/4 των αναβατών της διοργάνωσης, έκανε την εμφάνιση του ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ, στο Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής ποδηλασίας, στη Μάνδρα,  την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Η σαρωτική παρουσία, δεν σταμάτησε στην πολυάριθμη εμφάνιση αλλά και στην  κατάκτηση 5 χρυσών μεταλλίων, 3 αργυρών και 2 χάλκινων, ανεβάζοντας αρκετούς από τους αθλητές του σωματείου στα βάθρα  των νικητών.

Ο καιρός ήταν ιδανικός, ευνοώντας την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθόλη τη διάρκεια του.

Οι συμμετέχοντες των 22 σωματείων συνολικά,   αντιμετώπισαν παρόλα αυτά μια σκληρή και απαιτητική πίστα αλλά και έναν έντονο ανταγωνισμό που προσέφερε ένα ενδιαφέρον θέαμα για όλους τους υπολοίπους.                                                                                                                           ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ  ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024                                                                                           ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ  ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ  ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ  ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.