B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!

Ρεκόρ συμμετοχών  καταγράφηκαν το διήμερο 3- 4 Φεβρουαρίου στην έδρα μας, στο Γέρακα,  όπου διεξήχθησαν αγώνες ELIMINATOR – XCE καθώς και αγώνες SHORT TRACK – XCC.

Συγκεκριμένα απαριθμηθηκαν 84 συμμετοχές  σε όλες τις κατηγορίες ενώ κατακτήθηκαν πολλά βάθρα μετά απο δυνατές μάχες μεταξύ όλων των διαγωνιζομένων.

Κορυφαία σωματεία από όλη την Ελλάδα  συμμετείχαν επίσης,  ανεβάζοντας το επίπεδο ανταγωνισμού σε υψηλά επίπεδα.

Ο σύλλογος μας κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να αποσπάσει στο σύνολο, 6 ΧΡΥΣΑ μετάλλια , 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 5 ΧΑΛΚΙΝΑ .

Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των αθλητών  που συμμετείχαν και οι θέσεις ανά κατηγορία ήταν οι εξής :

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!

ΧΟΡΗΓΟΙ:
ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.