B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΣ

Με σχεδόν το σύνολο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων να έχει ολοκληρωθεί ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ βρίσκεται στην 5η θέση της Γενικής Βαθμολογίας ανάμεσα σε 79 σωματεία, βελτιωμένος κατά δύο θέσης, ενώ βρίσκεται και στην 25η θέση στη βαθμολογία Δρόμου.

Αν και ο σύλλογος ασχολείται κυρίως με την ορεινή ποδηλασία, όπου φαίνεται πως θα διατηρήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή συλλόγου, χάρη στη δυναμικότητά του καταφέρνει και πρωταγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά στην Γενική Βαθμολογία (όπου περιλαμβάνονται όλα τα αγωνίσματα της ποδηλασίας), καθώς με τα μέχρι στιγμής στατιστικά βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, πως αν και οι συμμετοχές των αθλητών του σε αγώνες ποδηλασίας δρόμου είναι σημαντικά λιγότερες σε σύγκριση με τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την 25η θέση ανάμεσα σε 75 συλλόγους που συμμετείχαν σε αγώνες ποδηλασίας δρόμου.

Τέλος, ο νεοσύστατος σύλλογος Α.Ο.Φίδαρης, ο οποίος ξεκίνησε τους αγώνες από τα μέσα της χρονιάς, βρίσκεται στην 69η θέση ανάμεσα σε 79 σωματεία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν!!

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΣΣτην 5η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΣ

28112023 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

2023 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.