B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

Σε δύο διαφορετικούς αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καταλαμβάνοντας όλοι του θέσεις εντός της 1ης εξάδας.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής εορτής 4 αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ συμμετείχαν στην 37η ανάβαση Υμηττού και όλοι διακρίθηκαν στην κατηγορία τους. Πιο συγκεκριμένα ο Αργυριάδης Γιώργος κατέκτησε την 1η θέση στους Μάστερ Α, η Άννα Ταλαδιανού βγήκε 2η στη κατηγορία των Κορασίδων, ο Λύτρας Ευστάθιος κατέκτησε την 5η θέση στους Μάστερ Δ και ο Πετρίδης Θοδωρής την 6η θέση στους Άνδρες.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου οι αθλητές Αργυριάδης Γιώργος και ο Πετρίδης Θεόδωρος συμμετείχαν στον αγώνα ανάβαση Κατσιμίδι , όπου κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση στις κατηγορίες Μάστερ Α και Ανδρών αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τους αγώνες που ακολουθούν!!

Σας παραθέτουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ανάβασης Υμηττού:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΑΝΑΒΑΣΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ  ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.