B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 7 αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ συμμετείχαν σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας που διοργανώθηκαν στο Τείχιο του νομού Φθιώτιδος κατακτώντας 6 μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα ο Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος  κατέκτησε τη 1η θέση στα 74 χιλιόμετρα στην κατηγορία 50-59 ετών. Στον ίδιο αγώνα ο Στάθης Λύτρας κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία 60+  Η Μαρία Στεφά κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Γυναικών 18-35 ετών στον αγώνα των 34 χιλιομέτρων, η Δέσποινα Βουτυρά κατέκτησε την 3η θέση στην ίδια διαδρομή στην κατηγορία των γυναικών 40-49 ετών. Τέλος στον αγώνα των 16 χιλιομέτρων ο Γιάννος Γεωργαντζής πρώτευσε στην κατηγορία των αγοριών 15-17 ετών και η Αμαλία Λούκου κατέκτησε τη 2η θέση στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Φοίβος Μουζάκης, ο οποίος όμως δεν τερμάτισε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους!!

7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ

7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.