B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ SUPER CUP

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (17-18 Ιουλίου), διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη ο τελευταίος από τους 5 αγώνες της σειρά Super Cup που διοργανώθηκαν σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Όλοι οι αγώνες τις σειράς αυτής ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη, ενώ θέλοντας να συνεχιστεί το φιλανθρωπικό έργο της, στο τέλος κάθε αγώνα οι διοργανωτές κατέθεταν ένα χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της ΜΚΟ για τους ανθρώπους με αυτισμό Raceforautism.gr. Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που του ανατέθηκαν οι διοργανώσεις δύο αγώνων σε Ναύπακτο και Γέρακα και που μπόρεσε με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και δεν έλαβε μέρος στους αγώνες αυτούς με όλο το αθλητικό του δυναμικό, καθώς παράλληλα διοργανώνονταν και άλλοι αγώνες, οι αθλητές του κατάφεραν να μαζέψουν αρκετούς βαθμούς και να τον φέρουν στη δεύτερη θέση της Γενικής Βαθμολογίας των αγώνων.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστούν, να στηριχθούν και να πολλαπλασιαστούν διοργανώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι πάντα ανοιχτός να διοργανώσει και να συμμετάσχει σε αυτούς!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.