B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ορεινή ποδηλασία: Κυρίαρχος με εντυπωσιακή διαφορά από τον δεύτερο ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ

Με “σπασμένα φρένα” ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ) βρίσκεται στην πρώτη θέση της ορεινής ποδηλασίας, πανελλαδικά, σύμφωνα με την βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).

Οι αθλητές του συλλόγου έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μέχρι στιγμής 2633 βαθμούς  αγγίζοντας τους 500 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο σύλλογο της κατάταξης, διατηρώντας έτσι την εξαιρετική πορεία που είχαν από το 2022 όταν και ανέδειξαν τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ πρωταθλητή του χώρου. Επιπλέον στη γενική κατάταξη κατέχει σήμερα την 3η θέση. Η εκπληκτική δυναμική του συλλόγου στο χώρο της ορεινής ποδηλασίας φαίνεται και από τον αριθμό των ενεργών αθλητών που συνεχώς αυξάνεται φτάνοντας σήμερα τους 94 αλλά και από τις συμμετοχές σε πανελλαδικούς αγώνες που αγγίζει τις 521. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος της κατάταξης σύλλογος, αριθμεί μόλις 33 ενεργούς αθλητές και 138 συμμετοχές αντίστοιχα.

Η δυναμική και η συμβολή του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην ανάπτυξη της ορεινής ποδηλασίας και του αθλητισμού εν γένει διαφαίνεται και από το γεγονός ότι το 70% των αθλητών που εντάσσονται και συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτόν, είναι παιδιά κάτω των 15 ετών.

Καταφέρνοντας να μεταδώσει στις νέες γενιές την γνώση και την κατάρτιση στην ποδηλασία αλλά και τις αξίες της άθλησης όπως και την αγάπη και αφοσίωση σε αυτή,  επιτελεί ένα έργο σημαντικότερο από την ανάδειξη πρωταθλητών που είναι ήδη κεκτημένο, αυτό της καλλιέργειας της αθλητικής κουλτούρας, της ευγενούς άμιλλας, της συνεχούς προσπάθειας επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων.

Σκοπός του συλλόγου είναι η διατήρηση της πρωτιάς και αυτό τον χρόνο όπως και η συνεχής  συμβολή στην εξέλιξη της ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα.

Πηγή πληροφοριών: OTA magazine

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.