B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα

Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ επιστρέφει από την Μάνδρα Αττικής έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τις αποδόσεις των αθλητών του συνολικά.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, και τα τρία βάθρα ήταν ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ, αποτελούμενα από τον Μιχαλόπουλο Φίλιππο, τον Μακρυγιάννη Φίλιππο και τον Σφριντζέρη Δημήτρη, ενώ αντίστοιχα στα κορίτσια η Διονυσία Παπαγεωργίου κατέκτησε την 3η θέση. Στα μίνι μεγάλα αγόρια ο Σπυριδώνης Βαγγέλης τερμάτισε πρώτος και 3η στα κορίτσια η Μπρανίκα Μελίνα. Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Παπαγεωργίου Μαρίνος κατέλαβε την 3η θέση και στις παγκορασίδες οι αθλήτριες Βασιλείου Σωτηρία και Παπαγεωργίου Δήμητρα κατέκτησαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Ακόμη η αθλήτρια Ταλαδιανού Άννα τερμάτισε στην 3η θέση στην κατηγορία των κορασίδων, ο Εγγλέζος Σταμάτης στην 2η στων εφήβων και ο Πετρίδης Θεόδωρος στην 2η στους άνδρες. Οι 2 αθλήτριες του συλλόγου στην κατηγορία των Μάστρες γυναικών τερμάτισαν 1η και 2η αντίστοιχα. Παρακάτω θα δείτε πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ. Ευχόμαστε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα   Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα

Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα  Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα    Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα   Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα  Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα  Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό ΠρωτάθλημαΜε 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα  Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό ΠρωτάθλημαΜε 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα  Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα

Με 3 κύπελλα και 16 μετάλλια ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στο Τοπικό Πρωτάθλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.