B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη Σαλαμίνα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διοργανώθηκαν διεθνείς αγώνες και αγώνες κατηγοριών στη Σαλαμίνα και ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ συμμετείχε σε αυτούς με μία πληθώρα αθλητών.

Στους διεθνείς αγώνες που διοργανώθηκαν τα πρωινά και των δύο ημερών συμμετείχαν 4 αθλητές ο Νικόλας Ιριμία που αγωνίστηκε τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και στην κατηγορία των νέων ανδρών, η Μαρία Στεφά  στην κατηγορία των γυναικών και οι Σταμάτης Εγγλέζος και Μανώλης Σταματάκης που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των εφήβων.

Όσον αφορά του αγώνες του Super Cup  το Σάββατο διοργανώθηκαν αγώνες eliminator για τις κατηγορίες από Μίνι Μικρά (Αγόρια- Κορίτσια), Μίνι Μεγάλα (Αγόρια- Κορίτσια), Παμπαίδες- Παγκορασίδες, Παίδες – Κορασίδες και ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ συμμετείχε με 20 αθλητές.

Την Κυριακή ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ συμμετείχε στους αγώνες με 42 αθλητές. Οι κατηγορίες από σούπερ μίνι (Αγόρια- Κορίτσια), Μίνι Μικρά (Αγόρια- Κορίτσια) και Μίνι Μεγάλα (Αγόρια –Κορίτσια) συμμετείχαν σε αγώνα XCC, ενώ οι κατηγορίες Παμπαίδες- Παγκορασίδες, Παίδες- Κορασίδες και Μάστερς Άνδρες- Γυναίκες συμμετείχαν σε αγώνες XCO. Μάλιστα στους αγώνες XCO, συμμετείχαν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποδηλασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στους αγώνες και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που έρχονται.

Μεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη Σαλαμίνα Μεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη ΣαλαμίναΜεγάλη εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη Σαλαμίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.