B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΤΡΙΠΛΟ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με 9 αθλητές συμμετείχε ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στον αγώνα ΜΤΒ Λάρισα, πετυχαίνοντας καλά πλασαρίσματα σε όλες τις κατηγορίες τις οποίες έλαβε μέρος.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία Μίνι Μικρά Αγόρια το βάθρο ήταν υπόθεση ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ, καθώς και οι τρεις αθλητές μας που συμμετείχαν ανέβηκαν σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα ο Φίλιππος Μακρυγιάννης, ο Αχιλλέας Παπαδογεωργόπουλος και ο Αχιλλέας Πουλής κατέλαβαν την 1η , 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
Η Άννα Ταλαδιανου κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων, ενώ o Μαρίνος Παπαγεωργίου κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των Παμπαίδων. Στο βάθρο βρέθηκε η Δήμητρα Παπαγεωργίου που κατετάγη 4η . Τέλος, πλασαρίσματα στην πρώτη εξάδα είχαν οι αθλητές μας και στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Αγόρια, με τον Βαγγέλη Σπυριδώνη να καταλαμβάνει την 5η θέση, το Ρωμανό Μαρινάκη την 6η θέση, ενώ στην ίδια κατηγορία συμμετείχε ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης κατετάγη 11ος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και στους επόμενους αγώνες που θα συμμετάσχουν!

ΤΡΙΠΛΟ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΤΡΙΠΛΟ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΤΡΙΠΛΟ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΤΡΙΠΛΟ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΤΡΙΠΛΟ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.