B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ με ένα δυναμικό ξεκίνημα και αρκετούς συμμετέχοντες, άρχισε την αγωνιστική σεζόν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στους αγώνες HELLENIC SERIES XCC1 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cyclocross.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Σαββάτου βάθρα είχαν οι αθλήτριες Ταλαδιανού Άννα, Τσομπάνογλου Στέλλα και Βουτυρά Δέσποινα, χωρίς όμως αυτό να ακυρώνει την προσπάθεια των υπολοίπων. Αξίζει να αναφερθούμε και στο ότι ο Σταμάτης Εγγλέζος δεν κατάφερε να διεκδικήσει θέση στο βάθρο καθώς στο τελικό σπριντ ένα σπάσιμο της αλυσίδας στάθηκε αφορμή να του το στερήσει.

Όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cyclocross, ο Σταμάτης Εγγλέζος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των Εφήβων,

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τους συμμετέχοντες τις θέσεις και το χρόνο τους για τους αγώνες του Σαββάτου.ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.