B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΜΗΔΑΜΙΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Δυσάρεστη θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η μηδαμινή παρουσία ποδηλάτων στην  πρωτεύουσα  της Σερβίας.

Μετά από μία επίσκεψη στην Σερβία διαπιστώσαμε ότι τη δεδομένη εποχή η κίνηση των ποδηλάτων στην πρωτεύουσα δεν είναι ικανοποιητική τουλάχιστον και σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ολλανδία. Οι κάτοικοι της πόλης δεν συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα στην καθημερινότητά τους, πράγμα που κάνει εντύπωση σε όσους την επισκέπτονται. Η μόνη ένδειξη χρήσης ποδηλάτου στη χώρα είναι περιορισμένη και αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων. Πρόκειται για τα ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία ως επί των πλείστων είναι πολύ ξεκούραστα καθώς δεν χρειάζεται να κάνουν πετάλι αφού διαθέτουν μοτέρ με μεγάλη ισχύ.

Ως πολίτες μιας χώρας που ασχολείται σε διεθνές επίπεδο με την ποδηλασία, μας εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα λυπεί η εικόνα αυτή. Δηλαδή η χρήση των ποδηλάτων αποκλειστικά για λόγους αναψυχής και χαλάρωσης και μετακίνησης, χωρίς να συνδυάζει άθληση, φυσική και πνευματική υγεία.

ΜΗΔΑΜΙΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.