B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ  πρώτευσε στη βαθμολογία του ΜΤΒ βρέθηκε για ακόμα μία φορά ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες πανελλαδικός στη βαθμολογία της Ε.Ο.Π.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΤην πρώτη θέση ανάμεσα σε 79 σωματεία κατέκτησε ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην τελική βαθμολογία του ΜΤΒ (ορεινή ποδηλασία) για το 2022, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων των αθλητών του καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματείο μας είχε με τους περισσότερους ενεργούς από όλα τα σωματεία.Στη γενική βαθμολογία της Ε.Ο.Π ο σύλλογός μας βρίσκεται στην 7η θέση ανάμεσα σε 87 σωματεία.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί πώς δεν ήταν και λίγοι οι αθλητές του συλλόγου μας που βρέθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ΜΤΒ για στην ηλικιακή τους κατηγορία, ενώ πολλοί ακόμα βρέθηκαν ανάμεσα στους 8 καλύτερους. Πιο αναλυτικά στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους βρέθηκαν οι εξής αθλητές:

  • Μίνι Μικρά Αγόρια : Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος
  • Παγκορασίδων : Ταλαδιανού Άννα
  • Παίδων : Εγγλέζος Σταμάτης
  • Μάστερ Β Γυναικών : Βουτυρά Δέσποινα
  • Μάστερ Γ Γυναικών : Τσομπάνογλου Στέλλα
  • Μαστερ Δ : Λύτρας Ευστάθιος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς!! τους ευχόμαστε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην επόμενη αγωνιστική σεζόν!

06122022 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

2022 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΤΒ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.