B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ

Την Κυριακή 27/11 ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ διοργάνωσε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.Για άλλη μια χρονιά ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ άνοιξε και έκλεισε την αγωνιστική περίοδο του 2022. Ο καιρός αν και λίγο δροσερός ήταν ιδανικός για αγώνες. Ο σύλλογός μας συμμετείχε και στους τελευταίους αγώνες με την πολυπληθέστερη ομάδα και πρωταγωνίστησε σε όλες τις κατηγορίες και ιδικά στη σκυταλλοδρομία όπου κατέκτησε τα 4 από τα 6 βάθρα. Παρακάτω παραθέτουμε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία, καθώς και φωτογραφίες από τον αγώνα.

Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΠρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.