B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τour de France 2022 – Review

Ακόμα και για όποιον δε γνωρίζει πολλά σχετικά με την ποδηλασία, το Τour de France αποτελεί ένα από τα events που έχει ακουστά τουλάχιστον, ή ενδεχομένως και παρακολουθήσει κάποια στιγμή.

Τour de France 2022 – ReviewΟ Γύρος της Γαλλίας, όπως λέγεται στα ελληνικά, είναι ίσως ο πιο γνωστός αγώνας του εν λόγω αθλήματος και επομένως, η ονομασία Τour de France 2022 καθιστά το παιχνίδι εύκολα αναγνωρίσιμο, ακόμα και αν δεν πρόκειται για το πιο δημοφιλές άθλημα που θα βρείτε.

Φυσικά, το Τour de France 2022 δεν περιλαμβάνει μόνο τις διαδρομές που βρίσκονται στη Γαλλία, αλλά όλο το καλεντάρι του αθλήματος. Έτσι, βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία διαδρομών, με διαφορετική γεωγραφία και καιρικά φαινόμενα, που απαιτούν διαφορετική διαχείριση. Παράλληλα, στο παιχνίδι βρίσκουμε και όλους τους αναβάτες και τις ομάδες που συμμετέχουν στο Tour, με τα χαρακτηριστικά του καθενός να αποτυπώνονται μέσω στατιστικών. Άλλος είναι καλύτερος σε καταστάσεις sprint, άλλος στο να διατηρεί υψηλό ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα και πάει λέγοντας.

Φυσικά, όπως σε κάθε αθλητικό παιχνίδι, έτσι και στο Τour de France 2022 έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδας και διοίκησης αυτής. Ωστόσο, θεωρούμε αρκετά δύσκολο να βρούμε ενδιαφέρον σε κάτι τέτοιο για αρκετή ώρα. Γενικά το παιχνίδι έχει πρόβλημα στο κομμάτι αυτό, με τους αγώνες να είναι τεράστιοι σε διάρκεια και χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό από άποψης χειρισμού. Ενδεχομένως αν υπήρχε μία μεγαλύτερη πρόκληση στο χειρισμό να είχαμε κάτι καλύτερο. Το εν λόγω άθλημα ουσιαστικά επικεντρώνεται απόλυτα στη διαχείριση δυνάμεων και καταστάσεων, γεγονός που καθιστά εξαρχής δύσκολο το να γίνει ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον για ένα video game.

Τour de France 2022 – Review

Κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Τour de France 2022 απαιτούνται προσαρμογές για να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για ένα αργό ξεκίνημα με σκοπό να διατηρήσουμε δυνάμεις, είτε πρόκειται να μείνουμε πίσω από έναν σχετικά γρήγορο αναβάτη για να εκμεταλλευθούμε αεροδυναμικά την παρουσία του για να διατηρήσουμε μία ικανοποιητική ταχύτητα χωρίς να σπαταλάμε δυνάμεις, ουσιαστικά τα πάντα κρίνονται από αποφάσεις που λαμβάνουμε. Επί της ουσίας, το κλειδί είναι να μην αγχωθούμε βλέποντας κάποιον αναβάτη να ξεμακραίνει, καθότι ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έρχονται μηνύματα από την ομάδα που αφορούν στη στρατηγική, βοηθώντας τον παίκτη να αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

Τour de France 2022 – Review

Τελικές εντυπώσεις

Το Τour de France 2022 ξεκινάει από μειονεκτική θέση εξαιτίας του μικρού κοινού στο οποίο απευθύνεται, ενώ έχει να καλύψει και το μειονέκτημα ότι έχει να κάνει με ένα σπορ που έχει πολύ αργό ρυθμό και βασίζεται στη διαχείριση και την υπομ0νή. Έχοντας ήδη το δύσκολο έργο να φέρει κάτι ενδιαφέρον που θα πείσει κόσμο που δε θα σκεφτόταν να το δοκιμάσει, το παιχνίδι αποτυγχάνει πλήρως, όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στο πιο βασικό πράγμα: να μοιάζει με παιχνίδι του 2022.

Πηγή: techwar.gr

Τour de France 2022 – Review

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.