B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ανάμεσα στους κορυφαίους Συλλόγους της Ελλάδας

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) ανάμεσα στους κορυφαίους Συλλόγους της Ελλάδας σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της Ε.Ο.Π. για το 2021.

Σε λιγότερο από πέντε χρόνια, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με συνεχή προσπάθεια διακρίνεται για την συνολική του παρουσία την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. διακρίθηκε στην ποδηλασία κατακτώντας την 10η θέση πανελλαδικά ανάμεσα σε 83 σωματεία. Στην Ορεινή Ποδηλασία (ΜΤΒ), που αποτελεί και το βασικό πεδίο δράσης του συλλόγου, κατέκτησε την 2η θέση! Επίσης, κατέκτησε τη 2η θέση σε αριθμό δελτίων για το 2021 με ενενήντα έναν (91) καταγεγραμμένους αθλητές. Τέλος, ο ΣΥ.Φ.ΑΓΕ κατέκτησε και πολλές ακόμα επιτυχίες και διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς ως ομάδα.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ανάμεσα στους κορυφαίους Συλλόγους της Ελλάδας

Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο για την επίδοση όλων των αθλητών του συλλόγου.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω αποτελέσματα:

2021 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ

2021 ΔΕΛΤΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

2021 ΜΤΒ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Πολλά συγχαρητήρια στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και σε όλους τους αθλητές του καθώς και σε όλα τα σωματεία που έδωσαν το παρών στην προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ ανάμεσα στους κορυφαίους Συλλόγους της Ελλάδας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.