B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Νέες εγγραφές από το Σωματείο ποδηλασίας του Γέρακα

Εκεί που οι άλλοι επικεντρώνονται στις μεταγραφές, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) υποδέχεται με μεγάλη χαρά για μια ακόμη χρονιά, νέα παιδιά, αθλητές με ή χωρίς εμπειρία, από 4 ετών και άνω για να γνωρίσουν την ορεινή ποδηλασία και να ενταχθούν σε έναν οργανωμένο Σύλλογο, ενταγμένο στην ομοσπονδία της ποδηλασίας.

Κάνοντας ένα δοκιμαστικό, εντελώς δωρεάν, μπορείτε να πάρετε μια μικρή πρώτη γεύση από τα μαθήματα ποδηλασίας και το Σύλλογο μας, και να ξεκινήσετε την ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ) μαζί μας.

Ακόμη, φτάνοντας στο τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θα επιβραβεύσει όλους τους αθλητές του συλλόγου, παλιούς και νέους, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε αγώνα, που διακρίθηκαν,  βελτιώθηκαν και  παλέψαν για τους στόχους τους. Από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους αθλητές της ομάδας, τους επιβραβεύουμε όλους, πάνω απ’ όλα, για την ενεργή τους συμμετοχή στους αγώνες και για την συνεπή παρουσία τους στις προπονήσεις.

Θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης και κλεισίματος της χρονιάς  εντός του Δεκεμβρίου.

Νέες εγγραφές από το Σωματείο ποδηλασίας του Γέρακα

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι έτοιμος για  νέους αθλητές, νέες προκλήσεις και νέες διακρίσεις σε κάθε κατηγορία!

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για ένα δοκιμαστικό ποδηλασίας.

Φόρμα ενδιαφέροντος

 

Νέες εγγραφές από το Σωματείο ποδηλασίας του Γέρακα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.