B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη Λάρισα

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου, διοργάνωσε τον διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας «Μεγαλόβρυσο» XCO το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι κατηγορίες του αγώνα ήταν: Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Μίνι (Μικρά – Μεγάλα) και Sportive.

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) συμμετείχε στον αγώνα, στην κατηγορία Μίνι Μικρά με τους Μακρυγιάννη Κωνσταντίνο ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση και τον Τσίβο Αλέξη ο οποίος λόγω μιας ατυχής στιγμής χτύπησε και δεν τερμάτισε. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγώνες. Επίσης, στην κατηγορία Παμπαίδες συμμετείχε ο Σταματόπουλος Ανδρέας ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη ΛάρισαΤσίβος Αλέξης – Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος, Μίνι Μικρά

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη Λάρισα

Σταματόπουλος Ανδρέας, 1η θέση, Παμπαίδες

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε ο δεύτερος αγώνας της νέας εθνικής διοργάνωσης με την επωνυμία Λίγκα MTB – XCO στις κατηγορίες αγωνιζομένων: Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες, Μάστερς Άνδρες, Μάστερς Γυναίκες.

Σε αυτό τον αγώνα, στην κατηγορία Παίδες συμμετείχαν ο Εγγλέζος Σταμάτης ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση, αφού την 1η θέση την “έχασε” λόγω ατυχούς πεσίματος, και ο Ρούπτσος Κωνσταντίνος ο οποίος δυστυχώς εγκατέλειψε λόγω αδιαθεσίας. Επίσης, στην κατηγορία Έφηβοι αγωνίστηκε ο Σταματόπουλος Ευάγγελος ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη Λάρισα

Εγγλέζος Σταμάτης, 2η θέση, Παίδες

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη Λάρισα Εγγλέζος Σταμάτης – Ρούπτσος Κωνσταντίνος, Παίδες

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη ΛάρισαΣταματόπουλος Ευάγγελος, Έφηβοι

Οι παραπάνω αγώνες περιλαμβάνονταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και έδιναν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία και στους επόμενους αγώνες!

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο Διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ και τη Λίγκα ΜΤΒ στη Λάρισα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.