B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Οι αθλητές του συλλόγου αν και βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές δεν ξεχνούν το άθλημα τους, την ποδηλασία και συμμετείχαν και τον Αύγουστο σε αγώνες φέρνοντας μάλιστα και σημαντικές διακρίσεις.

Ξεκινώντας από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Βοσνία  την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο αθλητής Εγγλέζος Σταμάτης ύστερα από τις διαδοχικές του νίκες του στην Ελλάδα, εκπροσώπησε την χώρα μας στην κατηγορία των Παίδων και κατέκτησε  την 4η θέση.

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Ακόμη, το διήμερο 21-22 Αυγούστου, διεξήχθησαν οι  open ποδηλατικοί αγώνες δρόμου και ορεινής ποδηλασίας στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας στους οποίους συμμετείχαν οι Αλετράς Αλέξανδρος (Μάστερς Α) και Δάβαρης Κωνσταντίνος (Μάστερς Γ) κατακτώντας τη 2η  και την 4η θέση αντίστοιχα.

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Αλετράς Αλέξανδρος, 2η θέση, Μάστερς Α’

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.Δάβαρης Κωνσταντίνος, 4η θέση, Μάστερς Γ

Τέλος, την Κυριακή 22 Αυγούστου διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας XCO στην Λάρισα. Σε αυτό τον αγώνα συμμετείχαν οι Τσίβος Αλέξης (Μίνι μικρά), Σταματόπουλος Ανδρέας (Παμπαίδες) και Σταματόπουλος Ευάγγελος (Έφηβοι). Και οι τρείς κατάφεραν και διακρίθηκαν κατακτώντας την υψηλότερη θέση στο βάθρο, ο καθένας στην κατηγορία του!

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.Τσίβος Αλέξης, 1η θέση, Μίνι Μικρά

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Σταματόπουλος Ανδρέας, 1η θέση, Παμπαίδες

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. Σταματόπουλος Ευάγγελος, 1η θέση, Έφηβοι

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή τύχη στους επόμενους αγώνες!

Καλοκαιρινές διακρίσεις για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.