B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ. Φ. Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΤΒ

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) κατατάσσεται στη 2η θέση στην κατάταξη στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) ανάμεσα σε 46 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Με βάση την βαθμολογία αυτή (έως 6.7.21), πρωτιές για τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. φέρνουν οι Εγγλέζος Σταμάτης στην κατηγορία Παίδες, η Τσομπάνογλου Στυλιανή στην κατηγορία Μάστερς Β Γυναικών, ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης στην κατηγορία Μάστερς Γ και ο Λύτρας Ευστάθιος στην κατηγορία Μάστερς Δ.

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ. Φ. Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΤΒΕγγλέζος Σταμάτης

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ. Φ. Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΤΒΤσομπάνογλου Στυλιανή

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ. Φ. Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΤΒΤαμπαρόπουλος Αριστοτέλης

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ. Φ. Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΤΒΛύτρας Ευστάθιος

Επιπλέον σημαντικές διακρίσεις έχουν και οι Σταματόπουλος Ευάγγελος ο οποίος κατατάσσεται στην 4η θέση στην κατηγορία Έφηβοι,  Αλετράς Αλέξανδρος ο οποίος κατατάσσεται στην 4η θέση στην κατηγορία Μάστερς Α,  Βουτυρά Δέσποινα η οποία κατατάσσεται στη 2η θέση στην κατηγορία Μάστερς Β Γυναικών,  Δάβαρης Κωνσταντίνος και Δαφνής Δημήτριος οι οποίοι κατατάσσονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Μάστερς Γ και  Πάτσης Κωνσταντίνος ο οποίος κατατάσσεται στην 2η θέση στην κατηγορία Μάστερς Δ.

Σημαντική φυσικά είναι η συμβολή όλων των αθλητών του Συλλόγου οι οποίοι συμμετέχοντας σε αρκετούς αγώνες συντέλεσαν στην αξιοσημείωτη 2η θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει ο ΣΥ. Φ. Α. ΓΕ. στην πανελλαδική κατάταξη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχίες στους επόμενους αγώνες της χρονιάς!

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα στατιστικά στοιχεία της Ε.Ο.Π.:

2021 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΤΒ

ΜΤΒ ΑΝΔΡΩΝ

ΜΤΒ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΤΒ ΕΦΗΒΩΝ

ΜΤΒ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡ Α

ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡ Β ΓΥΝ.

ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡ Β

ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡ Γ

ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡ Δ

ΜΤΒ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΜΤΒ ΝΕΟΙ

ΜΤΒ ΠΑΙΔΩΝ

 

 

2Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥ. Φ. Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΤΒ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.