B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ. Φ. Α. Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε,  12 & 13 Ιουνίου διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.).

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έδωσε το παρών και τις δύο μέρες με έντεκα (11) συμμετοχές.

Αρχικά, το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας της Ατομικής Χρονομέτρησης, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων και Μάστερς.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ο Εγγλέζος Σταμάτης και ο Σταματόπουλος Ευάγγελος.

Ο Εγγλέζος Σταμάτης κατέκτησε την 3η θέση στα βάθρα στην κατηγορία Παίδων και ο Σταματόπουλος Ευάγγελος την 10η θέση στην κατηγορία Εφήβων.

Ο ΣΥ. Φ. Α. Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Σταμάτης Εγγλέζος, 3η θέση, Παίδες

Ο ΣΥ. Φ. Α. Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Σταματόπουλος Ευάγγελος

Αντίστοιχα, την Κυριακή διεξήχθη ο Αγώνας Αντοχής στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μάστερς, την Κυριακή στην περιοχή της Τανάγρας Βοιωτίας.

  • ΑΝΔΡΕΣ: 21,52χλμ. x 5 στροφές = 107,6χλμ.
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 21,52χλμ. x 4 στροφές = 86,1χλμ.
  • ΜΑΣΤΕΡΣ: 21,52χλμ. x 4 στροφές = 86,1χλμ.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, ο Θεοδωρίδης Χρήστος, ο Δάβαρης Κωνσταντίνος, ο Πάτσης Κωνσταντίνος, ο Λύτρας Ευστάθιος, ο Αλετράς Αλέξανδρος, ο Δαφνής Δημήτριος και η Τσομπάνογλου Στυλιανή.

Η Τσομπάνογλου Στυλιανή  κατέκτησε τη 2η θέση στα βάθρα στην κατηγορία Μάστερς Β’ Γυναικών, ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης την 7η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’, ο Αλετράς Αλέξανδρος  την 15η θέση στην κατηγορία Μάστερς Α’ και ο Δάβαρης Κωνσταντίνος την 19η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’.

Ο ΣΥ. Φ. Α. Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Τσομπάνογλου Στυλιανή, 2η θέση, Μάστερ Β΄ Γυναικών

Ο ΣΥ. Φ. Α. Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα ΔρόμουΑξίζουν σε όλους όσοι συμμετείχαν συγχαρητήρια! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες και ακόμα καλύτερες επιδόσεις!

Ο ΣΥ. Φ. Α. Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.