B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τα eMTB Husqvarna 2021

Όλα τα νέα μοντέλα Extreme Cross, Hard Cross και Mountain Cross διαθέτουν τον νέο κινητήρα EP8 της Shimano.Τα eMTB Husqvarna 2021

Η Husqvarna μόλις παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα νέων eMTB εξοπλισμένων με τον ολοκαίνουργιο κινητήρα Shimano EP8. Τροφοδοτούνται από μπαταρίες από την Ταιβάν κατασκευαστή μπαταριών Simplo, με χωρητικότητα 630 Wh για τα περισσότερα ποδήλατα. Στην κλασσική μόδα της Husqvarna, ο κινητήρας είναι η οπτική εστίαση του ποδήλατου, στην καρδιά ενός διακριτικού σχεδιασμού που ξεχωρίζει σαφώς τα ποδήλατά του από οτιδήποτε άλλο στην αγορά. Μια στιβαρή πλάκα bash που ονομάζεται Interface Skeleton ολοκληρώνει την αρμονική σχεδίαση και προστατεύει τον κινητήρα από κρούσεις. Ανάλογα με το μοντέλο και τις προδιαγραφές, η Husqvarna παραδίδει το στόλο του 2021 είτε με τις νέες οθόνες SC-EM80 και SC-E5000 είτε με το δημοφιλές μαύρο και άσπρο υπάρχον SC-E7000.

Τα νέα Mountain cross της Husqvarna:

Όλα τα νέα μοντέλα της Husqvarna, πέρα από τον κινητήρα της Shimano, έρχονται με αναθεωρημένη γεωμετρία καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ζάντες μπρος και πίσω (29’ και 27.5’ ανάλογα). Όλα αυτά προορίζονται για να κάνουν τα νέα 150 mm all-rounder μοντέλα της Husqvarna ακόμη πιο ικανά από τους προγονούς τους. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 4.399€ για το Mountain Cross 4 και φτάνουν μέχρι και τα 6.799€ για το Mountain Cross 7. Όλες οι προδιάγραφες επιτρέπουν μέγιστο βάρος ποδηλάτη 130kg.

Πηγή: https://ebike-mtb.com/

Τα eMTB Husqvarna 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.