B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δελτίο τύπου του Σωματείου του Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Ατομικής χρονομέτρησης και Criterium, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά που προκήρυξε η Ένωση ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.).

Οι αθλητές του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) είχαν μια πολύ καλή επίδοση συνολικά και διακρίθηκαν σε πολλές κατηγορίες.

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Ατομικής Χρονομέτρησης που διεξήχθη το πρωί, την καλύτερη επίδοση είχε ο Εγγλέζος Σταμάτης ο οποίος βγήκε Πρωταθλητής Αττικής στην κατηγορία Παμπαίδες.

Δελτίο τύπου του Σωματείου του Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής

Στα μίνι μικρά διακρίθηκε ο Αργυριάδης Παναγιώτης καταλαμβάνοντας την 4η θέση, η Ταλαδιανού Άννα διακρίθηκε στην 4η θέση στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Θηλ., ο Σκευοφύλαξ Παναγιώτης κατέλαβε την 16η θέση και στους Παμπαίδες (εκτός του Εγγλέζου που όπως είπαμε κατέλαβε την 1η θέση)  ο Σταματόπουλος Ανδρέας κατέλαβε την 16η θέση.

Δελτίο τύπου του Σωματείου του Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής Δελτίο τύπου του Σωματείου του Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής

Το απόγευμα, στον αγώνα δρόμου αντοχής, στην κατηγορία Παίδες,  διακρίθηκε ο Θεοδωρίδης Δημήτρης ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση, ο Σταματόπουλος Ευάγγελος που κατέλαβε την 12η θέση, ο Ιριμία Νικόλας-Πάρης που κατέλαβε την 15η θέση. Στην κατηγορία Παμπαίδες, τερμάτισαν με το πρώτο γκρουπ οι Εγγλέζος Σταμάτης και Σταματόπουλος Ανδρέας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή συνέχεια για τους επόμενους αγώνες.

Δελτίο τύπου του Σωματείου του Γέρακα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.